Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaaroverzicht vennootschapsbelasting: de meest relevante wijzigingen en tendensen van 2020 & Wat brengt 2021?

Erkenningsnummer BIBF   103343/ Erkenningsnummer IAB A0013/2009  – attest 3 uur
 
Eénmaal per jaar verzamelt Yves Verdingh de belangrijkste nieuwe regelgeving, rechtspraak, administratieve commentaren,... op het vlak van de vennootschapsbelasting.

Tijdens het seminarie krijg je een grondige en praktische opfrissing van de informatie die gedurende 2020 relevant is geworden. Je krijgt tegelijk een vooruitblik op de maatregelen die op komst zijn.
Je hebt de gelegenheid om je vragen voor te leggen aan de spreker vóór of tijdens de uiteenzetting.
 

SPREKER

Yves Verdingh, Head of Tax BNP Paribas Fortis
 

DATUM

Woensdag 9 december 2020 van 18u30-21u30
 

LOCATIE

Live webinar
Het webinar wordt in real time aangeboden op de voorziene datum en tijdstip. Nadien zal het webinar via een weblink nog drie weken consulteerbaar zijn. De slides worden op voorhand digitaal toegestuurd.
 

PRIJS

90 euro (alumni: 85 euro)
Vanaf 10 deelnemers van een eenzelfde bedrijf wordt een korting van 10% toegestaan.

Inclusief syllabus, gratis broodjesbuffet bij aanvang en versnaperingen tijdens de pauze
Vrij van btw: art. 44§2-4° WBTW

INSCHRIJVEN

KMO-PORTEFEUILLE
Je kan voor deze  navorming subsidie aanvragen bij de KMO-portefeuille.
De subsidieaanvraag dient ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn, anders kan je geen aanspraak op de steun meer maken.  Je mag alle seminaries van alle medewerkers, waarvoor je inschrijft, bundelen in één aanvraag.
Wacht dus niet op je factuur, maar vraag de subsidie aan a.d.h.v. je bevestigingsmail(s). Na inschrijving krijg je een uitgebreide automatische bevestigingsmail, zodat je een correcte berekening van het bedrag kan maken. In het inschrijfformulier kan je bovendien een extra administratief e-mailadres toevoegen, zodat alle inschrijvingen van hetzelfde bedrijf bij één persoon terecht komen en die een overzicht heeft.

ATTESTERING
De seminaries van de Fiscale Club worden erkend door het BIBF & IAB (ITAA). Je hebt recht op een attest van 3 uur permanente vorming.