Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijving

Elke deelnemer dient zich indivudeel in te schrijven via het inschrijvingsformulier.
Als je correct bent ingeschreven, ontvang je een inschrijvingsbevestiging.

Locatie

Alle seminaries van Fiscale Club Leuven vinden plaats op

UC Leuven-Limburg
Campus Proximus

Geldenaaksebaan 335
3001 Heverlee

Meer info over de bereikbaarheid van Campus Proximus. 

KMO-portefeuille

Sinds 1 december 2019 werd de KMO-portefeuille bijgestuurd: een kleine onderneming kan 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20%. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond €7.500 per jaar. 

De KMO-portefeuille is beschikbaar voor KMO's vanaf een factuur van 100 euro. Voor een nuttige handleiding voor de aanvraag en alle actuele informatie, kijk op www.kmo-portefeuille.be.

Wij raden je aan de portefeuille DIRECT aan te vragen bij inschrijving van de opleiding. Het vakje 'factuurnummer' laat je blanco. De portefeuille dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn.

UC Leuven is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummer DV.O103479 (met na de punt de hoofdletter O). 

LIBERFORM

Je kan een aanvraag doen voor  een opleidingspremie van €30 via Liberform

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Je inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding. Indien jouw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. Je betaalt pas nadat je een factuur hebtontvangen.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL  hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

Bijkomende informatie

UCLL Navormingen
Reinilde Van Wonterghem
Tel.: 016 375 880 / 011 180 943
Mail: navormingen [at] ucll.be