Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijving

Elke deelnemer dient zich in te schrijven via het inschrijvingsformulier.
Als u correct bent ingeschreven, ontvangt u een inschrijvingsbevestiging.

Locatie

Alle seminaries van Fiscale Club Leuven vinden plaats op

UCLL
Campus Proximus

Geldenaaksebaan 335
3001 Heverlee

KMO-portefeuille

Ontvang tot 40% subsidie van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille.

De KMO-portefeuille is beschikbaar voor KMO's vanaf een factuur van 100 euro.
UC Leuven is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummer DV.O103479 (met na het punt de hoofdletter O). Voor een nuttige handleiding voor de aanvraag, kijk op www.kmo-portefeuille.be.

Wij raden u aan de portefeuille DIRECT aan te vragen bij inschrijving van de opleiding. Het vakje 'factuurnummer' laat u blanco. De portefeuille dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn.

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding. Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurt en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. U betaalt pas nadat u een factuur heeft ontvangen.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL (link is external) hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

Bijkomende informatie

Bijkomende inlichtingen kunnen verkregen worden bij Hilde Van Gossum.
Tel.: 016 375 303
E-mail: hilde.vangossum@ucll.be