Overslaan en naar de inhoud gaan

UPDATE AANGIFTE PERSONENBELASTING AANSLAGJAAR 2019 INCLUSIEF BELASTINGGIDS

Erkenningsnummer BIBF 90918 / Erkenningsnummer IAB A0013/2009 – attest 3 uur

Zoals blijkt uit de titel van het seminarie staat de update van de aangifte in de personenbelasting centraal. De verschillende rubrieken van de aangifte worden achtereenvolgens besproken. De formele wijzigingen aan de aangifte worden telkens aangeduid.

Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan de inhoudelijke wijzigingen die de personenbelasting heeft ondergaan en die van belang zijn om op een correcte wijze de aangifte in te vullen.

De deelnemers worden gewezen op de ontwikkelingen die zich tijdens het afgelopen jaar hebben voorgedaan in de wetgeving en rechtspraak, op nieuwe circulaires die verschenen zijn en interessante standpunten die in de rechtsleer zijn verwoord.

SPREKER

Pieter Debbaut, Tax Officer bij ERGO, medeauteur van de Belastinggids

DATUM

Woensdag 15 mei 2019 van 19 tot 22 uur

PRIJS

  • Externen: 115 euro

  • Alumni: 110 euro

  • Vanaf 10 deelnemers van eenzelfde bedrijf wordt een korting van 10% toegestaan op de totaalprijs van de factuur

Inclusief syllabus en uw gids voor de personenbelasting: Belastinggids Pelckmans 2019, gratis broodjesbuffet bij aanvang en versnaperingen tijdens de pauze

Vrij van BTW: Art. 44§2-4° WBTW

KMO-PORTEFEUILLE (vanaf €100)

Ontvang tot 40% subsidie van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille.

De KMO-portefeuille is beschikbaar voor KMO's vanaf een factuur van 100 euro.
UC Leuven is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummer DV.O103479 (met na het punt de hoofdletter O). Voor een nuttige handleiding voor de aanvraag, kijk op www.kmo-portefeuille.be.

Gelieve uw projectaanvraag in te dienen na ontvangst van de factuur. De portefeuille dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn, anders kan u geen aanspraak meer maken op de steun.

LOCATIE

UC Leuven-Limburg, Campus Proximus, Geldenaaksebaan 335, 3001 Heverlee

ATTESTERING

De seminaries van de Fiscale Club worden erkend door het BIBF, IAB & IBR. U hebt recht op een attest van 3 uur permanente vorming.

INSCHRIJVEN

U kan zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier