Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijving

Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven via het inschrijvingsformulier.
Als u correct bent ingeschreven, ontvangt u een inschrijvingsbevestiging.

Locatie

Alle seminaries van Fiscale Club Limburg vinden plaats op

UCLL
Campus Diepenbeek
Agoralaan Gebouw De Ark
3590 Diepenbeek

KMO-portefeuille

Ontvang tot 40% subsidie van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille.

De KMO-portefeuille is beschikbaar voor KMO's vanaf een factuur van 100 euro.
UC Limburg is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummer DV.O100443 (met na het punt de hoofdletter O). Voor een nuttige handleiding voor de aanvraag kijk op www.kmo-portefeuille.be

Wij raden u aan de portefeuille DIRECT aan te vragen bij inschrijving van de opleiding. Het vakje 'factuurnummer' laat u blanco. De portefeuille dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn.

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. U betaalt pas nadat u een factuur heeft ontvangen.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden: https://www.ucll.be/algemene voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

Bijkomende informatie

Bijkomende inlichtingen kunnen verkregen worden bij Sandra Poesmans:
Tel.: 011 180 210
E-mail: sandra.poesmans@ucll.be