Overslaan en naar de inhoud gaan

#Futureproofondernemen voor vrouwen
Navorming

U bent hier

UC Leuven-Limburg, VKW Limburg en FAB Academy begeleiden bedrijven en organisaties om het beste uit hun ondernemerschap te halen.


Waarom?

We leven in een snel veranderende economie, die telkens nieuwe mensgerichte vaardigheden vereist. Soft Skills, open communicatie, samenwerken en creatief oplossingsgericht denken liggen aan de basis van een future-proof onderneming.

Een nieuwe wereld - waarin work-life balance steeds belangrijker wordt - vergt een nieuwe, bewustere aanpak in vrouwelijk ondernemerschap. Efficiënter werken vanuit je natuurlijke talenten vormt een antwoord op het steeds stijgende levenstempo.

Daarom is deze #FABfutureproof training gelanceerd. FAB staat voor Femininity And Business, een traject – specifiek gericht op vrouwen – dat inspireert en begeleidt in het ontdekken van alle facetten van succesvol ondernemerschap. Niet alleen de mindset komt aan bod, maar ook praktische marketing- & salestools.

Om vrouwen te helpen groeien in hun ondernemerschap, brengen wij de belangrijkste vaardigheden in kaart en geven we concrete tips en praktische opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan.


Hoe?

Tijdens 7 avondsessies komen volgende modules aan bod:

 • Mindset als sleutel tot succes
 • Belang van Work-life balance
 • De kracht van spreken voor publiek
 • Hedendaagse marketing die WEL werkt
 • Digitalisering in de nieuwe economie
 • HartSales, hoe verkopen vanuit je hart?
 • Afsluitend: netwerkmoment

Tijdens deze interactieve trainingssessies doe je inspiratie op over hoe je meer bereikt uit je ondernemerschap door een krachtige mindset te creëren en praktische tools in te zetten om betere resultaat te genereren.

Je leert niet enkel concepten en technieken, maar zet ze ook om in de praktijk door middel van concrete opdrachten voor jouw bedrijf.

Meer praktische info over data en prijzen vindt u hier.

 

Op het einde van deze sessies

 1. Sta je in je kracht als onderneemster en weet je je work-life balans te bewaren
 2. Weet je mensen te inspireren met je unieke boodschap
 3. Weet je welke marketingkanalen voor jou werken
 4. Weet je Social Media in te schakelen als lead magneet en als branding tool
 5. Heb je jouw conversieratio in een sales gesprek verhoogd

Tijdens de trainingssessies kom in verbinding met gelijkgestemden (groepen van +/-20 dames), met mentoren en met een uniek netwerk van vrouwen die elkaar weten te ondersteunen.

Want samen staan wij sterk!

 

Voor wie?

Voor vrouwen die zakelijk en persoonlijk willen groeien. Voor onderneemsters en vrouwen in management die hun relatienetwerk willen uitbreiden.

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je vandaag nog in!

 

meer info nodig?