Overslaan en naar de inhoud gaan

Wanneer?

De trainingssessies zullen telkens doorgaan op een “Monday” van 18.00u en 20.30u. Het Social Media Coaching Team zal aanwezig zijn vanaf 17.30 u. om jullie welkom te heten. Tijdens de sessie voorzien we voldoende tijd om online én offline te netwerken.

PROGRAMMA

 1.  #SocialMediaForBusiness&Branding
  15 oktober 2018
   
 2. #HowTo? Facebook
  22 oktober 2018
   
 3. #HowTo? Facebook vs. Google+
  05 november 2018
   
 4. #HowTo? Twitter & LinkedIn
  19 november 2018
   
 5. #HowTo? Instagram & Pinterest
  03 december 2018
   
 6. #Legal#Analytics
  17 december 2018

 

logovkw.png
De trainingssessies worden georganiseerd in samenwerking met VKW Limburg

 

WAAR?

Campus Diepenbeek, Agoralaan z/n, gebouw Management, Blok S, 3520 Diepenbeek

PRIJS

€800
Bij meerdere deelnemers per bedrijf betaalt u €700 vanaf de tweede deelnemer.

Ontvang steun van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille. UCLimburg is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummers:

 •   DV.O100443 (DV.O = O van opleiding).

Wij raden u aan de KMO-portefeuille DIRECT aan te vragen bij inschrijving van deze opleiding. Het vakje 'factuurnummer' laat u blanco. De portefeuille dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn. Anders kan u geen aanspraak meer maken op de steun.
 

BENODIGDHEDEN

Gelieve uw laptop mee te brengen.
 

Meer info nodig?

Sandra.Poesmans@ucll.be - 011/180.210

Algemene voorwaarden

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. U betaalt pas nadat u een factuur heeft ontvangen.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven