Overslaan en naar de inhoud gaan

Veerkrachtig leiderschap
Navorming

U bent hier

Wil jij je verder bekwamen en ontwikkelen op vlak van duurzaam, geloofwaardig en veerkrachtig leiderschap?
Neem jij graag initiatief op een manier die het beste haalt uit anderen en ook uit jezelf?
Wil jij je sensitiviteit verhogen om proactief te kunnen handelen?
Stel je vast dat in goede samenwerkingsverbanden één plus één groter wordt dan twee?
Voel jij ook dat je je hier met je volle persoon moet op toeleggen en dat leiderschap geen technische rol is die je vervult van negen tot vijf?
 
Wil je hier in groep op een gedegen manier over leren, waarbij we zoeken naar fundamentele aspecten van leiderschap en samenwerking die verder en dieper gaan dan schema's, modellen of rollenspelen?
Wil je alzo in een lerend en levend netwerk terecht komen waarbij mensen mekaar gedurende jaren blijven uitdagen en ondersteunen om zich te vervolmaken in de kunst van veerkrachtig leiderschap en samenwerking?

OPLEIDINGSCONCEPT

Leiderschap en samenwerking bevorderen gebeurt in vele vormen en gedaanten: van besturen en organiseren tot veerkrachtig werken met mens en organisatie. Het is terecht één van de kritische succesfactoren van een organisatie.
Wij zien veerkrachtig leiderschap als een procesgerichte of relationele samenwerkingsvorm.
De focus van de opleiding is de zoektocht naar wat deelnemers doet bewegen vanuit hun eigen innerlijke kracht en hoe sensitiviteit te ontwikkelen om in verbinding te komen met de krachten van anderen.
Wij benaderen groepen, teams en organisaties als open systemen, als een levend en lerend geheel.
De opleiding zelf is de oefenplaats waar je via ervaringsgericht leren in groep je eigen mogelijkheden en valkuilen verkent, vaardigheden inoefent, instrumenten op hun bruikbaarheid toetst en theoretische kaders exploreert en verwerkt. Docenten met een stevige theoretische en methodische deskundigheid en een grote praktijkervaring ondersteunen je in je leerproces.

Veerkrachtig leiderschap