Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleidingen veiligheidskunde

U bent hier

UC Leuven-Limburg organiseert in samenwerking met Prebes diverse basis-, aanvullende – en voortgezette opleidingen tot preventieadviseur. Daarnaast kunnen preventieadviseurs a.d.h.v. een verkorte module van 30 uur eveneens een getuigschrift tot veiligheidscoördinator behalen.

NIEUW! Vanaf februari 2020 organiseert UCLL de Specialisatiemodule tot preventieadviseur psychosociale aspecten. Het voortraject, de multidisciplinaire basismodule zal starten op 5 september 2019.

Schrijf je hier in voor 1 van onze opleidingen veiligheidskunde

Of ben je op zoek naar meer informatie? Download onze brochure

of bekijk ons aanbod in detail:

Multidisciplinaire basismodule tot preventieadviseur

Specialisatiemodule tot preventieadviseur niveau 2

Specialisatiemodule tot preventieadviseur niveau 1

Specialisatiemodule tot preventieadviseur psychosociale aspecten

Aanvullende vorming tot coördinator voor preventieadviseurs

 

Ieder jaar bekroont Prebes, de vereniging voor de preventieadviseurs,  enkele eindwerken die een essentiële bijdrage leveren tot het verbeteren en/of stimuleren van het welzijn op het werk.  Een jury selecteert  3 winnaars per opleidingsniveau: niveau 1, niveau 2 en basiscursus (niveau 3). Eindwerken met een vernieuwende en preventieve inslag maken kans om in de prijzen te vallen.

In 2019 werden er 3 cursisten van UCLL genomineerd!  Tom Lewi en Rien Ossenblok werden genomineerd in de reeks van PA niveau 1. Carinne Huygens, afgestudeerd als PA niveau 2, is zelfs  met de prijzenpot gaan lopen! Proficiat, we zijn blij dat we de traditie verderzetten en dat UCLL ook dit jaar onrechtstreeks weer in de prijzen valt. #fieroponzecursisten

 

         

Inschrijving veiligheidskunde

Persoonlijke gegevens
Opleiding
Tewerkstelling
Facturatie