Overslaan en naar de inhoud gaan

Word meester van uw merk: branding en communicatie voor uw kmo of organisatie

U bent hier

Uw merk is de start van het kapitaal van uw onderneming. Succesvolle merken hebben een blijvende invloed op de doelgroepen die ze benaderen en weten zich goed te onderscheiden van concurrenten op de markt. Hoe zorgt u ervoor dat het merk van uw (familie)bedrijf uniek is en de nodige impact heeft? Hoe verzekert u dat uw merk anno 2018 modern oogt zonder de traditie en verworvenheden van uw organisatie over boord te gooien?

Tijdens deze workshop bespreken we het belang van branding en gerichte communicatie voor uw KMO of organisatie. U krijgt de nodige tools en voorbeelden aangereikt om zelf na te gaan hoe u uw merk kan verbeteren en hoe u het sterker kan profileren in de communicatie, marketing of promotie van uw familiebedrijf. Dit doen we aan de hand van laagdrempelige technieken die gebruik maken van inzichten in de marketingleer en de consumentenpsychologie, zonder dat er gigantische inspanningen of budgetten geleverd moeten worden.

Doorheen de sessie doorlopen we 5 onmisbare stappen die uw merk uniek kunnen maken:

 1. Uw merk als kapitaal van uw onderneming
 2. Perceptie als driver van een merk
 3. Uw merkverhaal als basis van uw communicatie
 4. Een herkenbare huisstijl met impact
 5. De vertaling van uw merk in de dagelijkse communicatie

Deze onderdelen worden uitvoerig geïllustreerd met voorbeelden en de deelnemers kunnen de aangereikte inzichten ter plaatse toepassen in een aantal oefeningen . De leidraad van deze cursus helpt u om gerichter en vooral efficiënter met uw communicatie en merkbeleving om te gaan. 

Docent

Michaël Verbeeck deed ervaring op in diverse reclamebureaus, waar hij communicatieadvies gaf aan intussen meer dan 50 klanten en een brede kennis opdeed over merkstrategie en marketing in de praktijk. Tegenwoordig is Michaël actief als zaakvoerder van Pavlov Branding, een vierkoppig merkadviesbureau. Daarnaast is hij ook docent en geeft hij regelmatig workshops op maat, trainingen en lessen aan diverse groepen. Hij zet zich in zijn vrije tijd in binnen het bestuur van Junior Chamber International (JCI) en vzw Ter Wende.

LOCATIE EN DATA

Dit seminarie wordt aangeboden op onze campussen in Diepenbeek en Heverlee:

 • Campus DIEPENBEEK
  Agoralaan z/n, gebouw De Ark, 3590 Diepenbeek
  Maandag 5 maart 2018 van 18u00-21u00
 • Campus PROXIMUS
  Geldenaaksebaan 355, 3001 Heverlee
  Donderdag 22 maart 2018 van 18u30-21u30

PRIJS

De prijs voor deze sessies is €100/sessie.
vrij van BTW: art. 44 WBTW

Een broodjes- en koffiebuffet wordt gratis aangeboden tijdens de ontvangst en versnaperingen tijdens de pauze.

Ontvang steun van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille. UC Limburg en UC Leuven zijn erkende opleidingsverstrekkers met als erkenningsnummers:

Voor UC Limburg - DIEPENBEEK: DV.O100443 (DV.O = O van opleiding).
Voor UC Leuven – LEUVEN: DV.O103479 (DV.O = O van opleiding).

Wij raden u aan de KMO-portefeuille ONMIDDELLIJK aan te vragen bij inschrijving van deze opleiding. Het vakje 'factuurnummer' laat u blanco. De portefeuille dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn. Anders kan u geen aanspraak meer maken op de steun.

Meer info nodig?

INSCHRIJVEN

U kan zich online inschrijven voor deze sessie.

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. U betaalt pas nadat u een factuur heeft ontvangen.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven