Overslaan en naar de inhoud gaan
1 - 10 van 14 resultaten

Kleuteronderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in het kleuteronderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding kleuteronderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Lager Onderwijs (Werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Je denkt eraan om (bijkomend) een diploma in  lager onderwijs te behalen? Misschien heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Of ben je al aan het werk, maar wil je toch verder studeren voor je droomjob?

Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien krijg je meteen de kans om je verworven kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. De opleiding  lager onderwijs biedt verschillende trajecten aan voor volwassenen en werkstudenten:

Secundair Onderwijs (werken en studeren)

Werken en studeren
Verder studeren
Bachelor

Heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een (oude) droom? Ben je al aan het werk, maar wil je je heroriënteren en leraar worden? Heb je vroeger niet de kans gekregen of genomen om verder te studeren, maar nu wil je wel gaan voor een bachelordiploma leraar secundair onderwijs? Ben je al leraar, maar wil je ook leraar worden voor een ander onderwijsniveau of vak? Aan UC Leuven-Limburg vind je zeker een traject dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Postgraduaat Ervaringsgerichte zorgbegeleiding in de kleuterschool

Postgraduaat
Werken en studeren
Verder studeren

Leraars en zorgbegeleiders streven naar een zo goed mogelijke zorgbegeleiding, maar stellen zich heel wat vragen: “Ben ik goed bezig?”, “Hoe doen anderen het?”, “Hoe kan ik kinderen beter leren begrijpen?”, “Denk ik voldoende vanuit het totale kind en zijn context?”, “Hoe kan ik de klas op hun noden afstemmen?”, “Hoe kan ik mijn collega’s meenemen en begeleiden?”, “Realiseer ik de ervaringsgerichte visie op zorg?”

Bachelor-na-bachelor internationale samenwerking noord-zuid

Banaba
Verder studeren

Kritische bedenkingen bij mondiale ongelijkheid? Interesse in noord-zuid vraagstukken? Op zoek naar een verantwoord engagement?  Dan ben  JIJ de wereldburger die wij zoeken!

De Banaba Internationale Samenwerking Noord Zuid heeft als ambitie om jongeren te vormen tot kritische én geëngageerde wereldburgers door een omkaderde en kwaliteitsvolle ervaring van 6 maanden in een ontwikkelingsgebied aan te bieden.

Reeds geprikkeld? Bekijk dan dit filmpje!

International Educating Class (IEC)

Postgraduaat
Verder studeren

Postgraduaat Coaching en mentoring

Postgraduaat
Werken en studeren
Verder studeren

Coaching is 'in'. Althans in het bedrijfsleven. Maar ook in social profit organisaties en onderwijs hebben of krijgen medewerkers van de organisatie steeds vaker een functie of rol waarbij het coachen van collega's een essentieel onderdeel van de taak is.

Postgraduaat Talentontwikkeling

Postgraduaat
Werken en studeren
Verder studeren

Werk je in een leer- of opvoedingscontext en wil je op een systematische manier een talentontwikkelende leeromgeving creëren ?  Dan is het belangrijk talentontwikkeling breder te kaderen, verschillende methodes nader te onderzoeken, te werken aan de eigen talentontwikkeling en gericht onderzoek te doen naar mogelijke toepassingen, uitdagingen en valkuilen in verschillende praktijkcontexten.

Postgraduaat School voor Allen

Postgraduaat
Werken en studeren
Verder studeren

Inclusief onderwijs en brede leerzorg zijn steeds meer aanwezig in het basis- en secundair onderwijs in Vlaanderen. Nu ook het M-decreet verder wordt uitgerold, dat het landschap van zorg t.a.v. leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften wil vernieuwen, vergroot opnieuw de nood aan professionalisering rond diversiteit en inclusie. Het Postgraduaat 'School voor allen' wil een antwoord bieden op deze vraag. In een traject van 5 lesmodules en 1 praktijkmodule (samen 20 studiepunten) versterk je je basis om diversiteit op school- en klasniveau te integreren.
 

1-10 van 14 resultaten
>