Overslaan en naar de inhoud gaan
1 - 10 van 18 resultaten

Postgraduaat Palliatieve Zorg

Postgraduaat
Verder studeren

Zorgen voor palliatieve patiënten is mensen nabij zijn in een zeer intieme en kwetsbare periode aan het einde van het leven. Het betekent omgaan met lichamelijke ongemakken van patiënten, met intense gevoelens, naastbestaanden en existentiële vragen. Het betekent ook voelen wat de impact hiervan is op jezelf en wie je bent als zorgverlener in palliatieve zorg.

Postgraduaat diabetes educator

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren
,

KLIK HIER OM DE FLYER TE OPENEN.

Deze bijzondere beroepsbekwaamheid voor diabeteseducatoren werd goedgekeurd. Klik hier om de wettekst te lezen die op 20 februari 2012 werd gepubliceerd, met alle criteria voor de erkenning.

Referentiepersoon Ethiek

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren

De vorming Referentiepersoon ethiek heeft tot doel zorgverstrekkers met interesse voor ethische probleemgebieden in hun werkveld, te vormen en te versterken in hun kritisch denkproces. Ethische problemen ter sprake brengen, vraagt moed, denkkaders en ‘een taal’. Naast het aanleren van filosofische denkkaders, basisbegrippen ethiek, het leren omgaan met een ethisch stappenplan, worden de cursisten gevormd in communicatievaardigheden vanuit ethische denkkaders.

Bachelor-na-bachelor intensieve zorg en spoedgevallenzorg

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Ben je bachelor in de verpleegkunde en heb je interesse in de acute sector van de gezondheidszorg? Heb je interesse in de combinatie van verpleegkunde en de technische en elektronische ondersteuning van de bewaking, behandeling en zorg? Dan is deze opleiding iets voor jou.
Met dit diploma verwerf je als verpleegkundige een bijzondere beroepstitel. Je wordt verpleegkundige gespecialiseerd in de intensieve zorg en spoedgevallenzorg.

Bachelor-na-bachelor oncologie

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Je wil kankerpatiënten op een intensieve manier verzorgen en begeleiden. Je wil op de hoogte zijn van de mogelijke behandelingen en mogelijke nevenwerkingen. Je informeert, observeert en stimuleert de patiënten voor, tijdens en na de behandeling. Je wil veerkrachtig zijn, want je gaat om met de emoties van patiënten en naasten. Of voel je de noodzaak om je zorg te toetsen en te verdiepen? Dan is deze gespecialiseerde opleiding in oncologische zorg iets voor jou.

Bachelor-na-bachelor pediatrie en neonatologie

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Ben jij een bachelor in de verpleegkunde? En wil je je specialiseren in de totaalzorg voor het kind, in de acute, chronische en geestelijke sector en de neonaat? Dan is deze opleiding iets voor jou!
Verpleegkunde bedrijven binnen de zorgsector neonatologie en pediatrie vereist bijzondere kennis, deskundigheid en vaardigheden. Via deze opleiding kinderverpleegkunde ontwikkel je de motivatie om een betere totaalzorg te bieden aan het (zieke)kind en de ouder in multidisciplinair verband.

Postgraduaat Lactatiekunde

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren

OP DE INFODAG VAN 28 JUNI IS DE COÖRDINATOR AANWEZIG  TUSSEN 18-19U OP CAMPUS LiZA.

KLIK HIER OM DE FLYER TE OPENEN.
Borstvoeding geven is goed voor de baby, de moeder, het gezin en de maatschappij. Het geven van borstvoeding biedt naast belangrijke gezondheidsvoordelen ook voordelen op psychologisch, sociaal, economisch en milieuvlak.

Bachelor-na-bachelor Geestelijke gezondheidszorg

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Ben je bekommerd om de mediaberichten over stijgende zelfmoordcijfers? Vind je ook de prevalentie van depressie, ADHD, autismespectrumstoornissen zorgwekkend? Wil je als bachelor verpleegkunde iets betekenen voor wat men al te vaak beschouwt als ‘onredelijke, lastige, moeilijke cliënten’?

Bachelor-na-bachelor eerstelijnszorg

Banaba
Verder studeren
Werken en studeren

Prof. dr. Kris Vanhaecht, Prof. dr. Jan De Maeseneer,  Prof. dr. Herman Nys, Prof. dr. Ronny Bruffaerts, Christelijke Mutualiteit, Buurtgezondheidscentrum Althea  hebben hun medewerking al bevestigd voor deze opleiding voor academiejaar 2017-2018!

Bachelor-na-bachelor internationale samenwerking noord-zuid

Banaba
Verder studeren

Kritische bedenkingen bij mondiale ongelijkheid? Interesse in noord-zuid vraagstukken? Op zoek naar een verantwoord engagement?  Dan ben  JIJ de wereldburger die wij zoeken!

De Banaba Internationale Samenwerking Noord Zuid heeft als ambitie om jongeren te vormen tot kritische én geëngageerde wereldburgers door een omkaderde en kwaliteitsvolle ervaring van 6 maanden in een ontwikkelingsgebied aan te bieden.

Reeds geprikkeld? Bekijk dan dit filmpje!

1-10 van 18 resultaten
>