Overslaan en naar de inhoud gaan
1 - 7 van 7 resultaten

Postgraduaat Business analyse

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren

Heb je interesse en vaardigheden in IT en/of Bedrijfsmanagement? En wil je je specialiseren in het domein van Business Analyse? Kies dan voor het postgraduaat Business analyse en ga de uitdaging aan!

Bachelor-na-bachelor Advanced business management

Banaba
Verder studeren

In de banaba Advanced business management scherp je in één academiejaar je algemene management skills aan, terwijl je meteen specialiseert in één van de 8 keuzetrajecten:

Postgraduaat Vastgoed

Postgraduaat
Verder studeren

De vastgoedsector is uitgegroeid tot een vaste waarde in het economische landschap. Het is een boeiende sector die permanent in beweging is. Vastgoed wint aan populariteit: enerzijds kunnen we in Vlaanderen de spreekwoordelijke baksteen in de maag niet ontkennen, anderzijds stelt onze complexe samenleving hoge eisen aan de vastgoedmakelaar.

Postgraduaat Fiscaliteit

Postgraduaat
Werken en studeren
Verder studeren

De fiscale wetgeving wordt steeds complexer. Daarom is er vandaag een grote schaarste aan fiscalisten met up-to-date kennis. De klassieke bachelor- en masteropleidingen bieden onvoldoende antwoord op de groeiende vraag naar een doorgedreven fiscale specialisatie. Het postgraduaat fiscaliteit vult deze lacune in.

Postgraduaat ERP (SAP)

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren

Bijna twee derde van alle Belgische bedrijven en organisaties met minimaal vijftig medewerkers maakt gebruik van een ERP-softwarepakket. Hierbij is SAP marktleider in België. Bij multinationals ligt het ERP-gebruik op 87 procent. In dat segment komt de positie van SAP het meest nadrukkelijk naar voren, met bijna 70 procent marktaandeel in ons land. Dit gegeven toont de grote behoefte aan van medewerkers die de SAP-software grondig moeten beheersen.

Postgraduaat Notariële praktijk

Postgraduaat
Verder studeren
Werken en studeren

In onze snel evoluerende maatschappij is het Notariaat een heel stabiele, georganiseerde  en flexibele beroepsgroep in volle expansie en met heel wat uitdagingen.

De vraag naar goed opgeleide notariële medewerkers stijgt gestaag. Daarom richt UCLL vanaf september 2017 dit postgraduaat in om je verder te verdiepen in de wereld van het  Notariaat. 

1-7 van 7 resultaten
    >