Overslaan en naar de inhoud gaan

Seppe Verrijssen – Warsco Units Genk

“Efficiënt en flexibel ondernemen zijn twee duurzame en belangrijke waarden binnen het bedrijfsleven. Met onze brede waaier aan kennis zijn we in staat om ook hieraan ons steentje bij te dragen.” 

Niels Eerlings – Horeca Van Zon

Bedrijven hebben écht wel mensen nodig met een bredere kennis. Voor mij was Kmo-management de ideale studierichting. Voor mijn opvolgers heb ik een quote:

-> “Be a clever person, get to know the business and grow to the top”

-> “Every company needs a person who’s indispensable, be that person”

Johan Ruland – Deloitte

"Ik denk dat Kmo-management me de basis gegeven heeft die ik nodig heb om alles - of toch zo veel mogelijk - zelf te kunnen doen in het bedrijfsleven."

Gert Eben – VDR banden

"Kmo is een hele goede basis voor als je als ‘droom’ hebt om ooit zelfstandige te worden of een onderneming op te richten/over te nemen. Vele aspecten van het ondernemerschap komen aan bod waardoor je al veel kennis hebt opgedaan vooraleer je begint. Daarnaast lijkt het me ook een goede richting voor als je nog niet heel zeker weet wat je precies wilt doen, omdat alle takken zoals marketing/logistiek/boekhouden/recht/… in het kmo-pakket zitten. In de loop van de opleiding kun je dan nog de keuze maken waarin je zou willen specialiseren."