Overslaan en naar de inhoud gaan

Volg ons op sociale media 

Je kan hogeschool UCLL ook volgen op Twitter en Facebook.  Of bekijk de laatste video's op ons youtube-kanaal. 

De  Bachelor Kleuteronderwijs heeft haar eigen Instagrampagina  voor het proeftuintraject in Hasselt.Volg ons! 

onze campussen

Je kan de Bachelor Kleuteronderwijs behalen in Hasselt, Diest en Heverlee. Je beschikt er over een uitgebreide bibliotheek met didactisch materiaal, open leercentra en werkruimtes, goed uitgeruste lokalen en auditoria, sportmogelijkheden en een studentenrestaurant of cafetaria. De campussen zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Campus hertogstraat in heverlee 

Op deze moderne campus hokken studenten van de verschillende lerarenopleidingen samen. Je vindt er verschillende auditoria, een open leercentrum en bibliotheek en een studentenrestaurant. Er is een ruime en moderne sporthal en de campus ligt langs het prachtige Meerdaalwoud. 

Meer info 

 

Campus Oude Luikerbaan in Hasselt (regulier traject) 

Vlakbij het stadspark, op een rustige locatie op een boogscheut van het centrum van Hasselt, vind je Campus Oude Luikerbaan, waar studenten van de Lerarenopleiding Kleuter- en Lager Onderwijs, de banaba's en postgraduaten  elkaar vinden.  Je vindt hier een uitgebreide mediatheek, open werkplaatsen en een cafetaria met een ruim aanbod aan koude én warme gerechten.

 De campus is vlot bereikbaar met de bus (stopt voor de deur) en met de fiets. Parkeren op de campus is gratis, maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt. 

Meer info 

 

Campus Hemelrijk in Hasselt 

Achter de statige gevel van een historisch pand in het centrum van Hasselt bruist het van het leven dankzij de studenten lerarenopleiding die hier vooral  lessen muzische vorming en kunstvakken  krijgen. Ook de leerlingen die kiezen voor het proeftuintraject (kleuteronderwijs) vinden hier een onderkomen. 

Meer info 

 

Ccampus clenardus diest 

Hier vinden studenten uit de lerarenopleidingen kleuter en lager onderwijs een gezellig onderkomen, vlakbij  het centrum van de sympathieke stad die Diest is.  Rustig en toch alles bij de hand voor een zorgeloze studententijd. Campus Clenardus bevindt zich vlak aan het station, lessen vinden ook plaats in ons gebouw in de Demerstraat.

Meer info 

Nog vragen? Stel ze gerust! 

Wij maken graag tijd voor jou.

hasselt

Diest 

Heverlee

ler.hasselt@ucll.be ler.diest@ucll.be ler.heverlee@ucll.be
+32 (0)11 180 500 +32 (0)16 375 400 +32 (0)16 375 600

 

Je kan ook steeds contact opnemen met een van onze opleidingsverantwoordelijken.

Els Bertrands
els.bertrands@ucll.be
Ann Deburchgrave
ann.deburchgrave@ucll.be

Marie-Rose Polling
marierose.polling@ucll.be

Bekijk hier onze opleidingsbrochure