Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf de eerste fase krijg je een veertiendaags project voorgeschoteld. Je staat dus meteen met je voeten in de praktijk. Zo weet je waar deze opleiding je naartoe brengt.

In de tweede fase richt je in groep een eigen onderneming op in het Small business project: je leert er al doende hoe het er in de bedrijfswereld aan toe gaat. Je maakt kennis met allerhande actuele thema’s en vaardigheden die onmisbaar zijn voor een eventmanager anno 2020.  Wil je graag de handen uit de mouwen steken en extra ervaring opdoen dan kan je kiezen voor het keuzevak eventmanagement.

In de derde fase tenslotte zet je een echt event op poten en je sluit af met een binnen- of buitenlandse stage en scriptie.

Heb je ambities om bedrijven te adviseren? Dan kun je kiezen voor een onderzoeks- of innovatieproject. Ook je engagement voor de studentenwerking kun je via studentenparticipatie omzetten in studiepunten.

Droom je van je eigen bedrijf, dan kun je reeds tijdens je studies onder deskundige begeleiding van start gaan. Vanaf opleidingsfase 2 vervang je dan je stage en scriptie door de opstart van je eigen bedrijf.