Overslaan en naar de inhoud gaan

Afstudeerrichting Management Assistant - Campus Diepenbeek

Ben jij de co-manager in het hart van de organisatie? Wil je van alle markten thuis zijn? Houd je van afwisseling? Wil je je eigen accenten kunnen leggen? Heb je geen schrik van nieuwe uitdagingen? Kies dan voor de ruimste opleiding tot Management assistant en wordt dé onmisbare spilfiguur in je organisatie.
 
Als co-manager sta je op de eerste rij. Klanten weten jou te vinden met hun vragen. Collega’s vertrouwen op je vlotte coördinatie. Je organiseert dat het een lieve lust is. Vandaag bel je met leveranciers in Duitsland en Polen. Morgen mail je met een klant in de Verenigde Staten en ontvang je gasten uit China. Je tovert met je pc en lost in een handomdraai administratieve problemen op.
 

stap 1: fundamenten leggen

Tijdens de eerste fase krijg je een doorgedreven taaltraining in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Je zet de eerste stappen in organisatie en coördinatie in de ‘business context’ die voor jou
geen geheimen kent. Je trekt meteen het werkveld in voor een observatiestage en een meertalig project.
 
 
 

stap 2: specialiseren en toepassen

In de 2e fase specialiseer je je verder in zakelijke communicatie Nederlands, Frans, Engels en Duits. Je pc wordt je beste vriend want alle programma’s of apps die je professionele leven eenvoudiger maken, zijn meegenomen. Als co-manager verdiep je je in ‘international business’. Je leert de wereld van het ondernemen van nabij kennen. Je organiseert je eerste event.

Dankzij onze keuzevakken kan je je eigen accenten leggen: je past je pakket aan aan je eigen interesses en voorkeuren.

Studieprogramma Management Assistant, campus Diepenbeek (tweede fase)
 

stap 3: beroepspraktijk op eigen benen

Je organiseert een afsluitend event en bewijst jezelf in meertalige projecten. Je scherpt je management skills aan en duikt in de wereld van quality management. Wie wil, trekt de wereld in voor een Erasmus-uitwisseling met een van onze partners binnen of buiten Europa. De stage in binnen- of buitenland dompelt je onder in de beroepspraktijk.

Studieprogramma Management Assistant, campus Diepenbeek (derde fase)