Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Sociale readaptatiewetenschappen:

Op deze pagina kan je de aankondiging vinden van de activiteiten die we voor jullie organiseren.

Wil je graag je steentje bijdragen in het creatieve en voorbereidende proces van deze activiteiten, kom dan naar onze gemengde alumni/docenten werkgroep! Neem hiervoor contact op met An Beghin of Jan Van Branteghem. Ten zeerste welkom!

Je hebt toch onze facebookpagina ‘UCLL, SRW, kinderen, jongeren en welzijn’ al geliket? Nee? Zeker doen!

Activiteit in de kijker:

Werk mee aan ons UCLL - SRW ALUMNI ONDERZOEK

Onze opleiding Sociale Readaptiewetenschappen, kinderen, jongeren en welzijn vindt het belangrijk om te weten waar alumni werken en hoe ze hun opleiding ervaren hebben.
In het kader hiervan willen we de SRW- alumni bevragen. Jij bent één van onze alumni en daarom kloppen we bij jou aan.

Wat en waarom ?
Met deze bevraging willen we in kaart brengen waar je als alumnus bent terechtkomen, of je tevreden was met de opleiding, welke vaardigheden je dagelijks inzet, of je nog bijscholingsbehoeften hebt enz. Door deel te nemen, geef je ons waardevolle input voor de opleiding en onze curriculumhervorming. Bovendien help je onze studenten met hun opdracht voor het OPO Sociaal Wetenschappelijk Onderzoek.

Wie?
De studenten die de vragenlijst komen afnemen zijn tweedejaars SRW.

Hoe?
De student zal in de periode 24 oktober -26 november contact opnemen om een afspraak te maken bij jou thuis of op een samen te bepalen locatie. De student brengt een lijst mee met vragen die hij/zij zal voorlezen en waarop je kan antwoorden. Het afnemen van de enquête duurt ongeveer 40 minuten.

Als je bereid bent om mee te werken vul dan je gegevens in via deze LINK
Op die manier geef je één van onze studenten toestemming om jou te contacteren  en deel te nemen aan de alumni bevraging. 

Wil je graag via mail verder op de hoogte gebracht worden over onze alumniwerken, vul je gegevens in en we nodigen je uit voor al onze alumni-events