Overslaan en naar de inhoud gaan

Sporthal UC Leuven Limburg

Sinds 2003 beschikt Campus Hertogstraat over een eigen sporthal. Deze bestond oorspronkelijk uit 2 hallen met in totaal 5 units . De grote zaal met 3 units is ideaal voor basketbal, handbal, badminton, volleybal en andere balsporten. Zij beschikt ook over een didactische klimmuur. De kleinere zaal met 2 units is geschikt voor allerlei dansante en gymnastische activiteiten. De danszaal is uitgerust met een volledige spiegelwand en een professionele muziekinstallatie. Drie jaar geleden werd de UCLL sporthal vergroot met een extra danszaal die tevens ook geschikt is voor spinninglessen.

Reservatie van sportaccommodatie

Wens je tussen de lessen door even sportief te ontspannen met een groepje studenten of klasgenoten? Dat kan! Kijk na welke sportunits vrij zijn en maak tijdig een reservatie via de sportdienst.

Hoe ga je best te werk:
Op het intranet kan je onder de rubriek uurroosters/sportaccommodatie zien welke sportunits op welk ogenblik nog onbezet zijn. Maak je keuze, vul het reservatieformulier in en stuur het door. De aanvragen zullen behandeld worden in volgorde van datum van aanvraag.