Overslaan en naar de inhoud gaan

Statusbericht

  • Onderstaand formulier heeft zijn maximaal aantal inschrijvingen behaald.
  • Onderstaand formulier heeft zijn maximaal aantal inschrijvingen behaald.

Wij, als studenten Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie, organiseren als deel van onze stage een duikinitiatie onder het thema Wednesday Sport Fever. Deze zal doorgaan op de hierboven beschreven locatie op het aangegeven tijdstip.

Houders van een sportkaart kunnen volledig gratis komen deelnemen, diegenen zonder sportkaart betalen slechts €2!

De avond zal door ons in goede banen geleid worden maar voor het echte duikwerk rekenen wij op de Leuvense duikschool Poseidon. Zij zullen jullie met een team van ervaren lesgevers onderdompelen in de wereld van het duiken.

Er zullen 3 sessies gehouden worden, startend in het zwembad om 19u, 20u en 21u van telkens 50 minuten. Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden beperken we de grootte van de groepen tot 10 deelnemers per sessie. 

Het enige wat je zelf mee hoeft te brengen is zwemkledij, INCLUSIEF BADMUTS en een handdoek, voor de rest zorgt Poseidon.

Na een korte briefing gaan jullie al snel onder professionele begeleiding het water in om verschillende basistechnieken van het duiken zoals snorkelen, eendenduik en onder water ademen aangeleerd krijgen. 

Hopelijk tot snel en een sportieve groet!

WSF Duikinitiatie sessie 1: 19u - 20u

WSF Duikinitiatie sessie 2: 20u - 21u

Duikinitiatie sessie 3: 21u - 22u