Overslaan en naar de inhoud gaan

startminds_ava.jpgHeb je het idee om een eigen zaak op te starten?
Of heb je al een eigen bedrijf opgericht?

Met StartMinds geven we ondernemerschap een duwtje in de rug!

StartMinds wil inspireren, coachen en verbinden.

Inspireren

Wij inspireren met StartMindstalks: inspiratiesessies die je blik verruimen en goesting doen krijgen in ondernemen.  Met onze StartMindsAcademy kan je je inhoudelijke kennis bijschaven in een heleboel thema's (boekhouding voor je start-up, pitchen, storytelling, financieringsmogelijkheden voor je start-up, ...) .


Je kan ook deelnemen aan externe workshops, wedstrijden en lezingen.
Nieuwsgierig naar onze activiteiten? Check onze  handige StartMinds kalender.

  • Wil je een idee aftoetsen? Dan willen we jouw klankbord zijn.
  • Wil je al graag advies bij de opstart van je eigen zaak?  Dan kan je bij ons terecht voor coaching op maat.

coachen

De coaches van StartMinds begeleiden je tijdens, maar ook na je opleiding, bij de uitwerking van je idee of businessplan.  

Met het unieke concept StartMindscheques kan je genieten van gratis advies.
Je kan hiervoor zowel i Leuven als Limburg terecht bij onze partners zoals  SBB, E&Y, A&B partners, Fiscadvies, METHA, Xerius, Strarex, Blue Health Innovation Center, KBC Startit, ING, ...

Om ervoor te zorgen dat je voldoende tijd kan vrijmaken naast je opleiding, kan je ook het statuut student-ondernemer aanvragen.

 Sinds 1/09/2018 heb je geen attest bedrijfsbeheer meer nodig om te starten met ondernemen. Als hogeschool zijn we er echter wel van overtuigd dat met kennis van zaken starten heel belangrijk is voor het slagen van je startup. Daarom richten we in Leuven en Diepenbeek het keuzevak Start je eigen zaak op.

Verbinden

StartMinds bied je de kans om met de juiste mensen te verbinden.
Je kan een beroep doen op het netwerk van de hogeschool om de contacten te leggen die nodig zijn voor de opstart van je onderneming. We helpen je heel graag verder!