Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management
Banaba

U bent hier

Eerstvolgend infomoment Bachelor-na-bachelor Advanced Business Management:

keuzetraject

cultuurmanagement facebook.jpg instagram.jpg linkedin_logo_1.jpg

iets voor jou?

Wil jij ook dat de festivalzomer blijft duren? Hou je wel van een uitdaging en wil je als jonge, ondernemende duizendpoot echt een verschil gaan maken? Loop je warm voor  kunst, cultuur, events  en muziek en wil je hier graag je job van maken?  Of heb je altijd al je eigen cultuurproject uit de grond willen stampen? Dan is cultuurmanagement zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding krijg je inzicht in de manier waarop  het publiek vandaag cultuur ervaart en beleeft.  Daarbovenop leer je communicatie- en marketingtechnieken toepassen op culturele cases om een sterke connectie te maken met het publiek.  De cultuurlessen vinden plaats in OPEK Leuven, dé creatieve hub van Leuven, waar jij als toekomstige cultuurprofessional helemaal op je plek bent.

Maar ook financieel, logistiek, strategisch en personeelsmanagement in de cultuurwereld,  kennen na het volgen van deze opleiding geen geheimen meer voor jou. En om helemaal mee te zijn met de competenties van de 21ste eeuw, focussen we op trainingen in personal, digital en international skills.(link is external) Als kers op de taart krijg je de kans om zelf een cultuurproject uit de grond te stampen.

gratis crash course management

Heb je geen of weinig basiskennis management? Geen probleem! Na het volgen van de gratis  crash course Management  ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. 


start academiejaar

De officiële start van het academiejaar  is op maandag 20 september 2021.  De gratis crash course vindt plaats in de week van 13 september 2021.

Stap 1: Meer info of kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak maken voor een (digitaal) kennismakingsgesprek? Mail dan naar katrien.goossens [at] ucll.be (Katrien Goossens) of boek hier meteen jouw afspraak. 

Het kennismakingsgesprek verbindt je tot niets maar is wel een voorwaarde om te kunnen inschrijven.

Stap 2: online inschrijven

Na je kennismakingsgesprek kan je je online inschrijven.

 de weg naar jouw verkorte master

master.jpg

Jij bent ongetwijfeld de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of wil je toch maar eerst die gedroomde master halen? Heb je deze banaba op zak? Dan ben je op de goede weg naar een master bij een van onze partneruniversiteiten in België (VUB), UK, USA of Zuid-Korea, zonder schakelprogramma en/of met specifieke vrijstellingen.

 

 

 

de weg naar jouw droomjob

Heb je dit banabadiploma op zak? Ga dan voor een carrière als:

  • Programmacoördinator
  • Zakelijk leider
  • Productieleider
  • Beleidsmedewerker
  • Communicatieverantwoordelijke in de culturele of entertainment sector