Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelor-na-bachelor geestelijke gezondheidszorg
Banaba

U bent hier

BANABA GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

Ben je bekommerd om de mediaberichten over stijgende zelfmoordcijfers? Vind je ook de prevalentie van depressie, ADHD, autismespectrumstoornissen zorgwekkend? Wil je als bachelor verpleegkunde iets betekenen voor wat men al te vaak beschouwt als ‘onredelijke, lastige, moeilijke cliënten’? Heb je als bachelor in sociaal werk, bachelor in de toegepaste psychologie, bachelor in de orthopedagogie, bachelor in de sociale readaptatiewetenschappen: kinderen, jongeren en welzijn, bachelor in de ergotherapie, of master in de criminologische wetenschappen, beroepsinteresse om met deze mensen op weg te gaan?

Infobrochure 2020 - 2021

programmawijziging voor nieuwe studenten

De bachelor-na-bachelor opleidingen oncologie, pediatrie en neonatologie, geestelijke gezondheidszorg en spoed & intensieve zullen vanaf volgend academiejaar niet meer opstarten. 

Je kan je in academiejaar 2021-2022 niet meer inschrijven voor een 60 SP opleiding bachelor-na-bachelor opleiding die naar een bijkomend gespecialiseerd diploma leidt. 

Levenslang leren is één van de beleidsprioriteiten van UCLL. We hebben een jarenlange traditie in vervolgopleidingen en die worden vanaf volgend academiejaar 2021-2022 opgestart en uitgerold. 

Wat zullen aanbieden vanuit UCLL Campus gezondheid? 

  • Flexibiele trajecten waarbij de combinatie werken en leren gegarandeerd zijn. 
  • Hybride werkvormen: een combinatie van online onderwijs (tijd- en plaats onafhankelijk) met on campus onderwijs. 
  • Verschillende werkvormen: je mag een ruim aanbod aan werkvormen verwachten. Digitale leerpaden worden afgewisseld met werksessies, getuigenissen, simulatieonderwijs... 
  • Diverse keuzemogelijkheden: het aanbod zal divers zijn en geleidelijk uitgerold worden zodat jij in je functie van eigen noden en interesses je keuze kan maken. Dat kunnen zowel kortlopende als langlopende trajecten zijn.

We zijn volop bezig met uitwerking van de vervolgopleidingen. 
Maar neem zeker contact op vanaf 13 maart 2021, dan kunnen we al een eerste info geven over ons nieuw aanbod

Team vervolgopleidingen