Overslaan en naar de inhoud gaan

Afstudeerwerken uit de banaba

Hieronder vind je de posters, abstracten en bijhorende specialisatieproeven van de studenten die in het academiejaar 2018 - 2019 deelnamen aan deze BaNaBa.  Kijk gerust eens in de lijst onderaan, blader zeker door de posters en abstracten en voel je vrij om een diepere duik te nemen in een specialisatieproef die jou interessant lijkt. We zijn ervan overtuigd dat ze jouw kennis zal uitbreiden.

Posters Specialisatieproeven

Voor elk afstudeerwerk maakten de studenten een poster, de posters kan je via onderstaande link raadplegen en geven een snel en overzichtelijke weergave van de specialisatieproef. Opgelet, want niet elke specialisatieproef heeft een poster, kijk dus zeker ook nog eens naar de lijst met abstracten en de lijst met de effectieve proeven hieronder.

Raadpleeg de posters

Abstracten Specialisatieproeven

Wil je iets meer weten over een afstudeerwerk of wil je op verkenning in  de reesem aan specialisatieproeven? Lees dan zeker deze lijst met abstracten, daarna kan je naadloos verder naar de lijst hieronder om het werk dat jou het meest interesseert, te downloaden en uit te diepen.

Raadpleeg hier alle abstracten