Overslaan en naar de inhoud gaan

PRAKTISCHE INFO

“Oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen” wordt als een postgraduaat aangeboden. Het omvat 33 sessies met een totaal van 20 studiepunten.
In principe wordt deze opleiding in zijn geheel gevolgd.
Wat de studiebelasting betreft komt 1 studiepunt overeen met een investering van ongeveer 20 à 25 uur (les volgen, voorbereiden werkcollege, literatuurstudie, het schrijven van een paper, …).

LOCATIE EN DATA

Dit postgraduaat start eind september 2018 en loopt tot half juni 2019. De sessies vinden plaats te Diepenbeek.

We starten met een woensdaggroep en bij voldoende interesse gaat de maandaggroep ook van start. Je vindt in dit excelblad alle data terug (let op: twee tabbladen).

Check al de data want in het programma zitten soms volledige dagen met (buitenlandse) sprekers die op een andere weekdag dan de gebruikelijke woensdag kunnen plaatsvinden.

DIPLOMA

Een certificaat “Oplossingsgericht begeleiding en hulpverlenen” kan behaald worden door het volgen van dit postgraduaat, na een behaalde positieve evaluatie voor elke module.
Deelnemers kunnen na het voorleggen van hun certificaat instappen in het tweede jaar van de 4-jarige therapieopleiding bij Korzysbki te Brugge, mits het volgen van vier extra dagen in dit instituut.

KOSTPRIJS

In de prijs zijn alle avonden, syllabus en buitenlandse gastsprekers inbegrepen.
We zijn erkend voor de KMO portefeuille waar je om een tussenkomst kan vragen.
Deelnameprijs: zie https://www.ucll.be/studeren/inschrijven/studiegeld-en-studietoelage#andere

EDUCATIEF VERLOF

Een erkenning voor betaald educatief verlof bij paritair comité 319.01 werd aangevraagd.

vOOR DEELNEMERS UIT NEDERLAND

Accreditatie voor dit postgraduaat is goedgekeurd tot en met 2020 door de accreditatiecommissie van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.
Het accredidatienummer / ID nummer: SKJ198934
Geaccrediteerde punten - Totaal: 60.00