Overslaan en naar de inhoud gaan

“Met mijn achtergrond als kunsthistoricus was het niet vanzelfsprekend om aan deze studie te beginnen, echter omdat ik mij wilde heroriënteren binnen mijn professionele carrière was deze opleiding een perfecte stap om mezelf te ontwikkelen in de richting die ik voor ogen had. Dit Postgraduaat ERP heeft ervoor gezorgd dat ik de mogelijkheid heb gekregen om mijzelf te plaatsen in het bedrijfsleven in een rol die ervoor zorgt dat in samenwerking met IT & de business bepaalde projecten worden opgeleverd. De inzichten die ik heb opgedaan hebben tijdens deze studie geven mij tot op heden toegevoegde waarde in het uitoefenen van mijn werk."


Alf van Asten

“De opleiding SAP vond ik erg interessant, omdat deze heel dicht aanleunde bij de realiteit en direct bruikbaar was in mijn job als applicatiebeheerder. Hoewel ik geen technische achtergrond heb, kon ik toch gemakkelijk meevolgen. De opleiding was een duik in de wereld van ERP systemen, waarbij niet enkel Finance werd  behandeld, maar ook andere modules. Deze algemene kennis heb ik later zelfs ook nog kunnen gebruiken toen ik in een andere job met andere ERP-systemen ging  werken."


Marianne De Maesschalck

“De keuze voor het behalen van het SAP ERP certificaat lag in het verlengde van mijn keuze die ik initieel maakte om deze opleiding te volgen. Dankzij de praktijkervaring van de docent(en) werden brokken van moeilijke technische materie via oefeningen ‘verteerbaar’ en deze verschaften het nodige globale inzicht."


Marc Van Auseloos