Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Postgraduaat Financial Life Planning:

postgraduaat financial life planning

 

Internationale ontwikkelingen maken duidelijk dat het concept van financial planning aan de vooravond staat van een nieuwe toekomst.

Klanten hebben veranderende behoeften, andere prioriteiten en nog meer concrete doelstellingen dan vroeger. Andere accenten in het leven veranderen ook de focus op de diverse onderdelen rond het totale inkomen en het opbouwen, beschermen en overdragen van vermogen. De holistische en multidisciplinaire aanpak vragen, nog meer dan vroeger, om adviesvaardigheden en communicatie skills.

De mens achter de cijfers, de emoties & psychologie, staan nog meer centraal. Hoe maken we samen met de klant betere financiële en beleggingsbeslissingen? De next generation is nog mobieler! Grensoverschrijdend studeren, wonen en werken of allocatie van eigendommen en vermogen in diverse landen is geen uitzondering meer.

Misschien heb je eerder al een opleiding of kennissessies gevolgd rond persoonlijke financiële planning? Opfrissing, actualiteit en ook nieuwe inzichten in deze nieuwe postgraduaat! Welke opgedane kennis en vaardigheden ga jij toepassen in je eigen dagelijkse adviespraktijk als bankier, verzekeringsmakelaar, vermogensbeheerder, beleggingsadviseur, belastingconsulent, accountant, financieel planner, pas afgestuurde young professional?

 

download onze brochure rechtstreeks!

Download hier de flyer Financial Life Planning