Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Postgraduaat Fiscaliteit:

studenten aan het woord

Dit postgraduaat voldeed aan al mijn verwachtingen. Ik kreeg er een volledig overzicht van én actueel inzicht in  de fiscaliteit. De lessen worden heel vaak toegelicht met concrete situaties en bevatten ook documentatie voor zij die later in hun beroepsleven hierop willen terugkijken. De lesgevers zijn mensen uit de praktijk en hebben, net zoals de studenten, een diverse achtergrond: juristen, accountants, ... kortom een goede mix. Ik ben blij dat ik  tijd heb vrijgemaakt om dit postgraduaat Fiscaliteit te volgen. 

fotopeterlinkedin.jpg
linkedin_logo_0.jpgPeter De Vrij, Bestuurder Nimmer Dor België N.V., Nimmer Dor Luxembourg S.A.,Manfinsol BVBA

 

Aan het begin van mijn job was ik op zoek naar een korte maar krachtige opleiding waarbij ik mijn fiscale achtergrond verder kon ontwikkelen en uitbreiden. Daarnaast was de combinatie werken en studeren ook van belang. Dankzij het gevarieerde aanbod aan fiscale vakken, de praktijkgerichte aanpak, de kwalitatieve lessen verzorgd door fiscale experts én de mogelijkheid om de lessen twee keer per week ‘s avonds te volgen,  was de keuze voor het postgraduaat Fiscaliteit aan de UCLL snel gemaakt.  De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende seminaries van de Fiscale Club zorgt ervoor dat  je op de hoogte blijft van recente ontwikkelingen op het vlak van fiscaliteit.
In tijden van corona werd er vlot overgeschakeld naar afstandsonderwijs, waarbij de kwaliteit zeker niet uit het oog werd verloren. Wat mij betreft zijn mijn verwachtingen ruimschoots voldaan en is deze opleiding een absolute aanrader!

ali_aydin.jpg
linkedin_logo_0.jpgAli Aydin, Fiscaal controleur bij FOD Financiën

 Het postgraduaat fiscaliteit vormt een ideale aanvulling op mijn eerdere academische opleiding. Dankzij interessante lectoren die uit het vakgebied komen, krijg je een goed zicht op de fiscale praktijk en niet louter op de theoretische kant van het verhaal. Dit allemaal in een gemoedelijke sfeer waar iedereen zeer bereikbaar is.

veronique_gorre.jpg
linkedin_logo_0.jpgVéronique Gorré, Business Tax ConsultantTax bij EY