Overslaan en naar de inhoud gaan

programma basismodule

De basismodule wordt aangeboden te Leuven, campus Gasthuisberg, in het voorjaar van 2019:  lesdagen op 23 januari, 7 en 27 februari, 22 maart, 4 april, 6 en 23 mei 2019. Op 14 juni 2019 moet de opdracht ingeleverd zijn en is er schriftelijk examen.

 

Programmagids, klik hier http://onderwijsaanbod.leuven.ucll.be/opleidingen/n/CQ_54616472.htm

 

Klik  hier voor het programma per lesdag.


locatie

UC Leuven-Limburg, campus Gasthuisberg, Herestraat 49, 3000 Leuven

contactpersoon

Steffi Lenaerts,  opleidingsverantwoordelijke
Tel. 016 37 52 00
steffi.lenaerts@ucll.be

inschrijven en studiegeld

Het inschrijvingsgeld voor de volledige basismodule bedraagt €625  (UCLL medewerkers genieten 30% korting). Inbegrepen in deze prijs  is het gebruik van het digitale platform van de hogeschool en de interne faciliteiten (exclusief catering). De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

Inschrijven kan door aan te melden (verplicht) bij Steffi Lenaerts, via steffi.lenaerts@ucll.be met vermelding van je  diploma en motivatie tot het volgen van de opleiding.
Gelieve in te schrijven vóór 13 januari 2019.

De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques  als je voldoet aan de voorwaarden  (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml(link is external)).

Permanente vorming

De lesdagen van de basismodule staan open voor permanente vorming. Het inschrijvingsgeld per lesdag bedraagt €65, inclusief syllabus en exclusief catering.  De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

Wanneer de cursist 32 uren permanente vorming volgt, komt deze in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques  als je voldoet aan de voorwaarden  (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml(link is external)).

Schrijf je hier in voor een lesdag