Overslaan en naar de inhoud gaan

Planning

Opgelet: Deze opleiding wordt niet georganiseerd in academiejaar 2021-2022!

Programmagids 

Locatie

UCLL Campus Gasthuisberg
Herestraat 49
3000 Leuven

Contactpersoon

Wendy Sterckx,  coördinator Postgraduaat Neurologische zorg
Tel. 016 37 52 00
wendy.sterckx [at] ucll.be

Studiegeld

Volledige module

Het inschrijvingsgeld voor de volledige Basisopleiding Neurologische zorg bedraagt €625  (UCLL medewerkers genieten 30% korting). Begrepen in deze prijs  is het digitale platform van de hogeschool en het gebruik van de interne faciliteiten (exclusief catering). De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof. Je kan betaald worden met opleidingscheques als je voldoet aan de voorwaarden (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml)

Permanente vorming

De lesdagen van de Basisopleiding Neurologische zorg  staan ook open voor permanente vorming. Het inschrijvingsgeld per lesdag bedraagt €65, inclusief syllabus en exclusief catering.  De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

Wanneer de cursist 32 uren permanente vorming volgt, komt deze in aanmerking voor betaald educatief verlof. Je kan betalen met opleidingscheques  als je voldoet aan de voorwaarden  (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml).