Overslaan en naar de inhoud gaan

OPGELET: deze module wordt niet ingericht in academiejaar 2019-20. Zij wordt opnieuw aangeboden in najaar 2020.

Planning

Programmagids klik hier http://onderwijsaanbod.leuven.ucll.be/opleidingen/n/CQ_54616472.htm

Locatie

UCLL Campus Gasthuisberg

Herestraat 49

3000 Leuven

Contactpersoon

Hendrikje Huysmans,  opleidingsverantwoordelijke verpleegkunde en postgraduaten
Tel. 016 37 52 00
hendrikje.huysmans@ucll.be

Studiegeld

Volledige module

Het inschrijvingsgeld voor de volledige Basisopleiding Neurologische zorg bedraagt €625  (UCLL medewerkers genieten 30% korting). Inbegrepen in deze prijs  is het gebruik van het digitale platform van de hogeschool en de interne faciliteiten (exclusief catering). De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques als je voldoet aan de voorwaarden (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml)

Permanente vorming

De lesdagen van de Basisopleiding Neurologische zorg  staan ook open voor permanente vorming. Het inschrijvingsgeld per lesdag bedraagt €65, inclusief syllabus en exclusief catering.  De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

Wanneer de cursist 32 uren permanente vorming volgt, komt deze in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques  als je voldoet aan de voorwaarden  (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml).