Overslaan en naar de inhoud gaan

OPGELET: deze module wordt niet ingericht in academiejaar 2019-20. Zij wordt opnieuw aangeboden in najaar 2021.

Planning

Programmagids klik hier http://onderwijsaanbod.limburg.ucll.be/opleidingen/n/CQ_54595820.htm

Locatie

UCLL Campus LiZa
Schiepse Bos 6
3600 Genk

Contactpersoon

Stien Martens,  coördinator postgraduaat
Tel. 011 18 06 00
stien.martens@ucll.be

Studiegeld

Volledige module

Het inschrijvingsgeld voor de volledige module Beroertezorg  bedraagt €625  (LiZa medewerkers genieten 30% korting). Inbegrepen in deze prijs  is het gebruik van het digitale platform van de hogeschool en de interne faciliteiten (exclusief catering). De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques  als je voldoet aan de voorwaarden  (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml).

Permanente vorming

De lesdagen van de Voortgezette opleiding Beroertezorg  staan ook open voor permanente vorming. Het inschrijvingsgeld per lesdag bedraagt €65, inclusief syllabus en exclusief catering.  De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

Wanneer de cursist 32 uren permanente vorming volgt, komt deze in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques  als je voldoet aan de voorwaarden  (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml).