Overslaan en naar de inhoud gaan

Planning

De Voortgezette opleiding Neurochirurgische zorg zal in januari 2020 starten. Verdere informatie volgt.

Klik hier voor de programmagids

Locatie

UCLL Campus Gasthuisberg

Herestraat 49

3000 Leuven

Contactpersoon

Hendrikje Huysmans,  opleidingsverantwoordelijke verpleegkunde en postgraduaten
Tel. 016 37 52 00
hendrikje.huysmans@ucll.be

Studiegeld

Volledige module

Het inschrijvingsgeld voor de volledige Voortgezette opleiding Neurochirurgische zorg bedraagt €625  (UCLL medewerkers genieten 30% korting). Inbegrepen in deze prijs is het gebruik van het digitale platform van de hogeschool en de interne faciliteiten (exclusief catering). De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques als je voldoet aan de voorwaarden (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml)

Permanente vorming

De lesdagen van de Voortgezette opleiding Neurologische zorg staan ook open voor permanente vorming. Het inschrijvingsgeld per lesdag bedraagt €65, inclusief syllabus en exclusief catering.  De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

Wanneer de cursist 32 uren permanente vorming volgt, komt deze in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques  als je voldoet aan de voorwaarden  (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml).