Overslaan en naar de inhoud gaan

Postgraduaat studie- en studentenbegeleiding
Postgraduaat

U bent hier

Het postgraduaat studie- en studentenbegeleiding richt zich tot alle studiebegeleiders en studentenbegeleiders uit het hoger onderwijs, cursistenbegeleiders uit HBO 5 en  leerkrachten en leerlingbegeleiders uit de 3e graad secundair onderwijs en tot iedereen met een grote interesse in dit onderwerp.  Het is niet noodzakelijk een opdracht als studie – of studentenbegeleider uit te oefenen om te starten met dit postgraduaat.

Het postgraduaat leidt op tot een getuigschrift ‘postgraduaat studie- en studentenbegeleiding’. De toelatingsvoorwaarden zijn het hebben van een bachelor-, master- of gelijkgesteld diploma.
Deelnemers die niet voldoen aan de toelatingsvoorwaarden krijgen, na het volgen van een module, een aanwezigheidsattest.

Het is mogelijk om in te schrijven voor het volledige postgraduaat of om in te schrijven voor het volgen van één of meerdere modules.
Voor deelnemers die bepaalde thema’s uit het postgraduaat willen volgen, is het mogelijk om, in het kader van navorming, in te schrijven voor lezingen van bepaalde gastsprekers. Meer info vind je hier.