Overslaan en naar de inhoud gaan

Heb je een bachelordiploma of voldoende elders verworven competenties (EVC’s) en ben je op zoek naar een bijkomende opleiding in vastgoed, dan is dit postgraduaat er voor jou.

Deze opleiding bereidt je voor  op de verplichte bekwaamheidstest en de stage bij het BIV of om als professional  met een brede achtergrondkennis in de vastgoedsector actief te kunnen zijn.

Indien je je kennis  van één of enkele aspecten binnen de vastgoedwereld wil verruimen, kan je je ook inschrijven per module.

"Ik heb een professionele bachelor in de Rechtspraktijk achter de rug. Tijdens de kijkstage in de 2de fase heb ik stage gedaan bij een vastgoedmakelaar. Het werd al snel duidelijk dat in deze sector mijn toekomst lag. Om de nodige expertise te verwerven, volg ik momenteel het postgraduaat Vastgoed. Ik wil mijn erkenning als vastgoedmakelaar bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars behalen. Voor het succesvol afronden van de testen en de stage is deze opleiding een ideale voorbereiding!  Vooral de gastlectoren vanuit het werkveld vormen een belangrijke troef. Zij brengen op een praktijkgerichte manier een goed overzicht van de diverse vastgoedtopics.

Janne Vanhunsel