Overslaan en naar de inhoud gaan

Er zijn verschillende mogelijkheden in Campus Hertogstraat:

Eenjarig studietraject: bijkomende bevoegdheid
45 à 48  studiepunten

Studenten  met een lerarendiploma  of een specifieke lerarenopleiding in combinatie met een bachelor of masterdiploma kunnen voor alle onderwijsvakken een bijkomende bevoegdheid behalen.

Nieuw sinds dit academiejaar is dat er een samenwerking loopt tussen BaSO Heverlee en de VDAB Vlaams-Brabant. Concreet betekent dit dat als je reeds een lerarendiploma hebt of een specifieke lerarenopleiding in combinatie met een bachelor- of masterdiploma hebt én je werkloos bent, je in aanmerking kan komen om op kosten van de Overheid een bijkomende bevoegdheid Frans, wiskunde of Nederlands te behalen omdat dit knelpuntvakken zijn.  Je behoudt je stempelgeld en alle kosten gerelateerd aan de opleiding worden vergoed. Er is wel een screening vooraf, dus niet iedereen wordt toegelaten. 

Meer info:  Amber Hanssens via amber.hanssens@vdab.be    

 

Vrijstellingen

Elke kandidaat heeft een eigen verhaal en nood aan een geïndividualiseerd programma. Daarom neem je best contact op met de instroombegeleiders van de opleiding.

Algemene Vakken: wendy.fransen@ucll.be
Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie: nick.goemaere@ucll.be

Inschrijven

Je kan je online inschrijven of binnenspringen op onze infodagen. Vooraf neem je best contact op met de instroombegeleider van de opleiding voor je programma op maat.