Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor wie?

Je bent bachelor- of master en op zoek naar een praktijkgerichte  opleiding waarmee je verantwoordelijkheid kan opnemen in het bedrijfsleven. Of  je wil je eigen bedrijf opstarten en daarvoor  specifieke kennis en ervaring opdoen.  Via deze opleiding krijg je inzicht in algemeen management en verdiep je je in marketing, verkoop,  business en digitale skills. Bovendien is een masterdiploma binnen handbereik bij een van onze partners in UK of USA.

Voor  deze banaba heb ik de bachelor lerarenopleiding gevolgd en werkte ik in de verkoop.  Later wil ik  een job  uitoefenen in de B2B verkoop, als consulent of mijn eigen zaak opstarten.  Hier krijgen we een brede waaier aan vakken om verschillende richtingen uit te gaan in de bedrijfswereld of onze eigen zaak op te richten. Tijdens de opleiding heb ik al geproefd van het echte werk tijdens ons Start-up project.

Yanni Roothooft

Als  bachelor energietechnologie wilde ik nog extra waarde toevoegen aan mijn diploma. Dankzij deze bagage kan ik mijn carrière een boost  geven. Bovendien  wil ik via deze weg mijn masterdiploma halen.  Mijn keuze was dus snel gemaakt.

Volkan Oner

 

studieprogramma 2017-2018

Klik hier voor meer details van het studieprogramma . 

Start-up project

In het tweede semester werk je onder begeleiding van coaches aan de opstart van een onderneming.  

Neem alvast een kijkje bij de lopende projecten via  Facebook

 

nog vragen?

Mail  An Verjans(link sends e-mail), modulemanager Bedrijfskunde en opleidingshoofd banaba’s en postgraduaten.

Oof(link sends e-mail)