Overslaan en naar de inhoud gaan

voor wie?

Je hebt je bachelor of master op zak en wil je verdiepen in de wereld van digitale marketing en communicatie. Je wil tegelijk je managementvaardigheden uitbreiden en aanscherpen?  Zin om vernieuwende communicatiestrategieën te ontwikkelen, advanced marketing in een business game toe te passen,  met gastdocenten uit de praktijk de geheimen van omnichannel, data driven marketing en conversation management te ontrafelen? 

Met deze banaba op zak kan je aan de slag  als Digital and media expert, product manager, project manager, PR & communications manager, digital and social media strategist, customer support agent, ...

Bovendien is een masterdiploma binnen handbereik bij een van onze partners in UK of USA.

Heb je geen of weinig basiskennis marketing en/of communicatie? Geen probleem! Na het volgen van de gratis crash course Marketing, net voor de start van het academiejaar, ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen.

Als  afgestudeerde bachelor marketing had ik reeds kennis gemaakt met  verschillende aspecten van marketing en management.  Toch wilde ik extra bagage en daarom heb ik gekozen voor een verdieping in marketing en communicatie.  Bovendien heb ik nu de kans om  in 1 jaar een master te behalen in het buitenland.  

Wietse Van Vaerenbergh

Na mijn master bedrijfscommunicatie voelde ik mij nog niet zeker om  me op de arbeidsmarkt te begeven daar ik een hoop praktijkervaring miste.  De banaba heeft me veel bijgebracht:  workshops, bedrijfsbezoeken, gastdocenten met hopen ervaring en natuurlijk het  junior consulting project.

Kaat Medland

studieprogramma 2017-2018

Klik hier voor meer details van het studieprogramma . 

junior consulting project

Om je kennis meteen in praktijk om te zetten, werk je in het tweede semester 17 weken als ‘junior consultant’ aan een project in binnen- of buitenland. Je gaat aan de slag bij een van onze partnerbedrijven of je komt zelf met een voorstel. Bij de uitvoering van je project krijg je ondersteuning van  je persoonlijke UCLL projectbegeleider en je coach in ons partnerbedrijf

"Ellen heeft zich met veel enthousiasme gestort op de wereld van nieuwe media. Met v olle overgave werkte ze aan haar project: het opstellen van een business case voor een mobile app Door desk research, markt analyses en gesprekken met mensen binnen en buiten ons departement heeft ze een eerste aanzet voor een business case op papier gezet die enthousiast werd onthaald. "

Evelyn Robbrecht, business development Sanoma media.

nog vragen?

Mail Bernadette Abts(link sends e-mail), modulemanager Digitale marketing en communicatie(link sends e-mail).