Overslaan en naar de inhoud gaan

voor wie?

Je bent een bachelor of master met een uitgesproken interesse in HR.  Je wil je managementvaardigheden verder ontwikkelen en tegelijk praktijkervaring opdoen.  Je wil optimaal voorbereid zijn om door te groeien in de HR sector. 

Na deze opleiding kan je aan de slag als HR officer, recruitment officer, learning & development officer,  development officer,  HR consultant, payroll administrator,  personeelsadministrator, HR manager, personeelsadviseur, welzijnsadviseur, industrial relations officer, ... 

Bovendien is een masterdiploma binnen handbereik bij een van onze partners in UK of USA.

“Het superboeiende project dat ik gedurende 4 maanden heb uitgevoerd bij Sanoma Media Belgium was erop gericht om de organisatie te lanceren op sociale media met daarbij een focus op social recruitment, het werven van kandidaten via sociale kanalen.   In de eerste plaats heb ik geleerd om projectmatig te werken om het gewenste resultaat te bekomen.  Elke dag deden zich immers nieuwe ontwikkelingen voor, en puzzelde ik stuk voor stuk mijn resultaat in elkaar.  Ik heb enorm leuke, levenslange contacten gelegd en ik kan absoluut zeggen dat deze projectervaring mijn toekomst mee vorm zal geven.”

Sofie Deleu

“Vinçotte heeft me de kans gegeven om als hoofdproject het huidige onthaalprogramma te analyseren en te herwerken. Mijn doelstelling: een onthaalprogramma samenstellen dat modern, gevarieerd is en de nieuwe medewerkers meteen zin geeft om hun job bij Vinçotte te starten!Dankzij mijn projecten heb ik een realistisch beeld verworven van het werk op een Human Resources afdeling en de vele uitdagingen die een groot bedrijf kan bieden.  In één woord : superboeiend!”

Daphne Lingier

studieprogramma 2017-2018

Klik hier voor meer details van het studieprogramma . 

junior consulting project

Om je kennis meteen in praktijk om te zetten, werk je in het tweede semester 17 weken als ‘junior consultant’ aan een project in binnen- of buitenland. Je gaat aan de slag bij een van onze partnerbedrijven of je komt zelf met een voorstel. Bij de uitvoering van je project krijg je ondersteuning van  je persoonlijke UCLL projectbegeleider en je coach in ons partnerbedrijf

Bij Vanerum waren we volop bezig met het optimaliseren, implementeren en integreren van een competentiemanagement.  En dat werd dan ook meteen Karen haar project. Ze  heeft zich op haar project gestort en door haar zin voor initiatief, organisatievermogen, gedrevenheid en vlotte communicatie heeft ze dit tot een zeer goed einde gebracht.  Karen werd door iedereen als een volwaardig lid van de personeelsdienst beschouwd en we zijn ontzettend dankbaar voor haar bijdrage! Ik sta dan ook meer dan open voor een volgende student(e) van de Banaba HRM!”

Kelly Helsen – personeelsverantwoordelijke bij Vanerum Group

nog vragen?

Mail  Gudrun De Meulemeester(link sends e-mail), modulemanager Human Resource Management.

(link sends e-mail)