Overslaan en naar de inhoud gaan

keuzetraject

management en ondernemen

 

iets voor jou?

Wil je je eigen zaak opstarten of je grondiger voorbereiden op een succesvolle ondernemerscarrière? Op het programma staan interactieve gastcolleges, masterclasses, bedrijfsbezoeken, events, business cases, trainingen in professionele vaardigheden en internationale competenties... en je eigen start-up project!

 

meo.png

 

 

opleidingsprogramma 2018-2019

 

Algemene opleidingsonderdelen Studiepunten Semester
Financieel management 3
º
Human resource management 3
º
International business 3
º
Organization and change 3
º
Strategy design 2.0 3
º
Start-up project 25
l
Professionele vaardigheden 5
l
Specifieke opleidingsonderdelen
Beleggingsanalyse 3
º
Fiscaliteit en BTW 3
º
Marketing en communicatie 3
º
Ondernemingsrecht 3
º
Verkoop 3
º
Totaal aantal studiepunten 60  

 

Klik hier voor meer details van het studieprogramma  2017-2018. 

 

female_working_on_a_project.jpg

Start-up project

Je droomt van een eigen onderneming? Kies het traject 'Management en ondernemen' en doe ervaring op in een start-up project.

 

studenten aan het woord

"Vorig jaar studeerde ik af als leerkracht economie en techniek. Ik koos ervoor om een Banaba te volgen om mijn kennis over economie en het bedrijfsleven te verbreden.  Misschien start ik eerst mijn eigen zaak  voordat ik ga lesgeven en mijn kennis doorgeef, net zoals de docenten tijdens deze opleiding doen."

geoffrey_ickx_bedrijfskunde_trimmed.jpg
Geoffrey Ickx

 

"Als  bachelor energietechnologie wilde ik nog extra waarde toevoegen aan mijn diploma. Dankzij deze bagage kan ik mijn carrière een boost  geven. Bovendien  wil ik via deze weg mijn masterdiploma halen.  Mijn keuze was dus snel gemaakt."

volkan_oner_bedrijfskunde_trimmed.jpg

Volkan Öner

 

female_graduate_of_a_university.jpg

verkorte master

Je bent de moving mind waarnaar heel wat bedrijven op zoek zijn. Of toch maar eerst die master halen? Wat dacht je van een master bij een van onze partneruniversiteiten in UK of USA, zonder schakelprogramma en mét vrijstellingen?

 

inschrijven of meer info?

Heb je al een kennismakingsgesprek gehad, start dan  hier je inschrijving. Voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek of meer info,  mail  An Verjans(link sends e-mail), modulemanager Management en ondernemen en opleidingshoofd banaba’s en postgraduaten.

Oof(link sends e-mail)