Overslaan en naar de inhoud gaan

voor wie?

Je hebt een bachelor of master diploma op zak en je wil een carrière uitbouwen op management niveau binnen  supply chain? Met dit banaba diploma op zak kent ‘operational excellence’ binnen supply chain geen geheimen meer voor jou. Omdat de opleiding ontwikkeld werd in samenwerking met het VIB/PICS, Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek, voldoet ze aan de competentiestandaarden van de European Logistics Association.

Met deze banaba op zak kan je aan de slag als supply chain manager, logistics manager, warehouse manager, transport manager, purchasing manager, production planner, inventory planner, demand forecast analyst, …

Bovendien is een masterdiploma binnen handbereik bij een van onze partners in UK of USA.

Heb je geen of weinig basiskennis supply chain? Geen probleem! Na het volgen van de crash course, net voor de start van het academiejaar, ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen.

"In de banaba vond  ik wat ik zocht  na mijn bachelor Bedrijfsmanagement. Een creatieve mix tussen  theoretische verdieping en een interessante invalshoek naar het werkveld via het projectwerk dat ik deed voor Blue Gate Antwerp (innovatieproject). Grote pluspunten van deze opleiding zijn de gastdocenten, die dankzij hun ervaring  veel nieuwe aspecten van logistiek kunnen aanbrengen. Ook de diverse invalshoeken binnen Supply Chain Management die in de opleiding gedoceerd worden,  zijn pluspunten .  Dankzij deze banaba zal ik me volgend academiejaar ook kunnen inschrijven voor mijn Msc Supply Chain Management in Coventry, UK."

Wesley Vanzeir

studieprogramma 2017-2018

a5_programma_supply_chain_management_17-18_0.jpg

Klik hier voor meer details van het studieprogramma

junior consulting project

Om je kennis meteen in praktijk om te zetten, werk je in het tweede semester 17 weken als ‘junior consultant’ aan een project in binnen- of buitenland. Je gaat aan de slag bij een van onze partnerbedrijven of je komt zelf met een voorstel. Bij de uitvoering van je project krijg je ondersteuning van  je persoonlijke UCLL projectbegeleider en je coach in ons partnerbedrijf

"We staan er wellicht te weinig bij stil, maar de ‘War for Talent’ is volop aan de gang. De nood aan direct inzetbare medewerkers die een toegevoegde waarde brengen groeit elke dag. Zeker binnen logistiek wordt de toegevoegde waarde gecreëerd door de mate waarin men de theoretische concepten kan vertalen naar de praktijkomgeving. Dergelijke vormen van projectwerk geven een antwoord op bovenstaande uitdagingen. De studenten zetten de stap van theorie naar praktijk onder professionele begeleiding van mensen uit het werkveld. Het bedrijf wordt uitgedaagd en ziet een gekozen verbeteringstraject verfrissend uitgewerkt worden en beseft dat de student van vandaag uw medewerker van morgen kan zijn!”

Luc De Muynck, projectbegeleider UC Leuven-Limburg & Managing partner X-stra

nog vragen?

Mail Hilde Luyten(link sends e-mail), modulemanager Supply chain management.