Overslaan en naar de inhoud gaan

Aansluitend op je banaba-diploma kan je een masterdiploma behalen in UK aan Coventry University, Worcester University of London South Bank University, zonder schakelprogramma en met  vrijstellingen of in de USA aan  Washburn University of Southeast Missouri State University.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

"Ik ben heel  erg tevreden over mijn opleiding, zowel aan UC Leuven-Limburg als aan Coventry University. In het begin was ik in Coventry wel bang dat ik het niveau niet zou aankunnen maar in de praktijk bleek dat heel goed mee te vallen. Door onze goede beheersing van het Engels hadden we een voordeel ten opzichte van de andere internationale studenten die vaak uit India, Pakistan, China, ... komen en de Europese Erasmussers die vooral uit Spanje en Frankrijk zijn. Door de aanpak van UC Leuven-Limburg was ik goed voorbereid op het schrijven van papers en het maken van groepswerken."

Karel Tyberghein, banaba Advanced business management en eerste Belg met een Master of Arts in Marketing Management

"De multiculturele sfeer, de vele extra-curriculaire activiteiten en de internationaal gerichte opleiding in het kleine maar gezellige Coventry, op een zucht van het bruisende Birmingham, zijn een geweldige ervaring."

Anne-Leen Somers, banaba Advanced business management, keuzetraject Supply chain management, Master of Science in Engineering Business Management