Overslaan en naar de inhoud gaan

Je bent op zoek naar gespecialiseerde kennis van accountancy én fiscaliteit want de rol als consultant eist dat je het verband kan leggen tussen deze 2 vakgebieden. Dit is meteen de sterkte van deze banaba/banama. Bovendien verwerf je een grondige en praktijkgerichte kennis van de verschillende deelfacetten van het boekhoudkundig en fiscaal recht. De opleiding wordt samen met verscheidende grote kantoren georganiseerd en uitsluitend gastdocenten uit het beroepenveld geven de lessen.  Met deze unieke opleiding kan je je dus  in één academiejaar op een praktijkgerichte manier specialiseren.

Heb je een economisch of juridisch bachelor- (zowel professioneel als academisch) of masterdiploma, dan kan  je inschrijven. Wil je voor de start je voorkennis van accountancy en fiscaliteit bijspijkeren, dan volg je eerst een crash course.  Tijdens de opleiding volg je 4 dagen per week les en  je sluit het programma af met  een praktijkgerichte stage.

De opleiding stelt je ongetwijfeld in staat om een mooie carrière uit te bouwen! Aangezien alle modules zijn aangepast aan de inhouden van het IAB, behaal je bovendien een maximum aan vrijstellingen in de erkenningsprocedure, wat de toegang tot beroepen als bedrijfsrevisor, accountant en belastingconsulent vergemakkelijkt.

Wil je je kennis updaten van één of enkele vakken,  dan is modulair inschrijven mogelijk. Ook dan ontvang je een attest dat geldig is voor het IAB en het BIBF.