Je kan hier terecht met allerlei problemen, bijvoorbeeld rond zelfvertrouwen of assertiviteit, depressieve gevoelens of gedachten, stress, angsten, verslaving, pesterijen, discriminatie, relatieproblemen, een moeilijke thuissituatie, een verlies…  Twijfel je nog aan je studiekeuze of heb je het gevoel de verkeerde studierichting te volgen? Wij kunnen je helpen om de meest geschikte opleiding voor jou te vinden op basis van je competenties, interesses, talenten en mogelijkheden.

Met welke persoonlijke problemen je ook zit, jouw studentenpsycholoog zal tijd maken om te luisteren en je zo goed mogelijk individueel te begeleiden. Soms volstaat een eenmalig adviesgesprek. Vaak zijn meerdere gesprekken nodig om een band op te bouwen en iets in beweging te zetten. Als er volgens het team van psychologen intensievere begeleiding nodig is, kunnen ze je ook naar een externe dienst doorverwijzen.

Je studentenpsycholoog staat los van de opleidingen en is gebonden aan beroepsgeheim. Deze dienstverlening is bovendien gratis.

Stuvo

Campus Diepenbeek
Agoralaan gebouw B bus 1
3590 Diepenbeek
Tel.  011 18 01 80
e-mail:  psychosocialedienst.limburg@ucll.be