Welkom bij de Moving Minds!

We zijn heel blij dat je voor ons gekozen hebt. Er staat je heel wat te wachten op de hogeschool en ook daarbuiten. Laat het studentenleven maar beginnen. Wij zorgen voor het onderwijs en de begeleiding.  
Activeer je ucll-account

Heb je dat nog niet gedaan? Na je inschrijving ontving je een mail met een persoonlijke link

Heb je de mail niet ontvangen? Contacteer dan dienst inschrijvingen: 
inschrijvingen.leuven@ucll.be of inschrijvingen.limburg@ucll.be

Problemen met aanmelden op de beginpagina van ons intranet?

Check de FAQ

Startinfo

Nadat je je account geactiveerd hebt én minstens 24u na je inschrijving, kan je terecht op onze Welkom Moving Mind-pagina’s. Daar vind je alle info terug over de start van het academiejaar, aankoop boeken en cursussen,  ...

Check de startinfo

Startdag: Move-In@UCLL

Graag goed voorbereid aan de start van je carrière in het hoger onderwijs? Zorg dan zeker dat je erbij bent. Dankzij de Move-In voel je je meteen thuis op de campus en leer je je nieuwe studiegenoten kennen. 

Startinfo maar nog niet ingeschreven?

Heb je al praktische vragen omtrent de start van je opleiding? Neem dan contact op met je campus en zij helpen je graag verder.

Contacteer je campus

Studentenlaptop

Je laptop is een volwaardig leermiddel en onontbeerlijk voor de meeste opleidingen. Voordat je overgaat tot de aanschaf van een nieuwe laptop, kan je best rekening houden met enkele belangrijke elementen en/of gebruik maken van een uniek aanbod voor UCLL-studenten.

Adviezen over je laptop

Academische kalender

Officieel start het academiejaar bij UCLL op 19 september 2022. Hou er rekening mee dat de welkomst- of startdag van je opleiding al in de week van 12 september kan plaatsvinden.