Studeren aan UCLL | UCLL

Diensten voor studenten

Management

We willen je zo goed mogelijk ondersteunen om je diploma te behalen. Maar ook een fijn studentenleven mag niet ontbreken. En als het even wat minder goed gaat? Dan zijn we er ook voor jou! Ontdek hier alvast onze studentenvoorzieningen!

Inschrijven

Wil je een Moving Mind worden? Fijn! Je kan je volledig online inschrijven. 

Infomomenten

Kom naar een infomoment

Op deze website vind je veel info maar als je echt van de opleiding wil proeven, kom dan zeker naar een infodag op de campus. Tijdens een infodag kan je deelnemen aan rondleidingen, demonstraties, workshops, studiemateriaal inkijken, ... Studenten en docenten staan je graag te woord in de omgeving waar de opleidingen ingericht worden.

UCLL Uitgelicht

Ontdek de verhalen binnen onze hogeschool.

Moving Minds

Moving Minds zijn inspirerende, innovatieve en ondernemende professionals die vanuit een authentieke persoonlijkheid en een brede, geëngageerde kijk op de wereld en het eigen beroep bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. 

Onze opleidingen

Hogeschool UCLL biedt professionele bachelors, graduaten, banaba's, postgraduaten en nog veel meer kwalitatief hoger onderwijs aan.

UCLL Campus Proximus
Onze campussen

Op de as tussen Leuven en Limburg vind je 8 campussen van Hogeschool UCLL.

Studenten personeelswerk
UCLL Reglementen

Studeren brengt ook wat administratie met zich mee. Ontdek hier interessante administratieve info die handig kan zijn gedurende het academiejaar. Het onderwijs- en examenreglement, de academische kalender, ...