Campus Genk | UCLL
Werken en leren Verpleegkunde

Aan de rand van het nationaal park Hoge Kempen, midden in het groen, tegenover het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) in Genk beschikt UCLL over een moderne zorgcampus voor de opleidingen Verpleegkunde en Vroedkunde. De campus beschikt over een restaurant, mediatheek, aula’s en heel wat skills labs.

Adres

Synaps Park 5400 bus A
3600 Genk
België

Google maps
Openingsuren
Maandag: 8:00 – 20:00
Dinsdag: 8:00 – 20:00
Woensdag: 8:00 – 20:00
Donderdag: 8:00 – 20:00
Vrijdag: 8:00 – 20:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Campus Genk
Onthaal

Opgelet:

  • Het onthaal is van maandag t.e.m. vrijdag bereikbaar tot 17u.
  • Tijdens de schoolvakanties hanteren wij aangepaste openingsuren. Neem contact via mail of telefoon voor verdere inlichtingen.

Opleidingen

Vroedkunde

Ontdek hier alle opleidingen je die kan volgen op Campus Genk.

Aanwezige diensten

De opleidingen Verpleegkunde en Vroedkunde verhuisden in augustus 2015 naar de nieuwbouw op de zorgcampus in het Synapspark. Naast enkele aula’s, beschikt de campus over tientallen leslokalen uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en enkele leslokalen voor hybride lessen en/of overleg. Voor de praktijkgerichte lessen zijn er de met bedden uitgeruste skillslabs, een lokaal voor communicatievaardigheden en 2 simulatielabs.

Tussen de lessen door kan je vertoeven in de studentenchillruimte, in stilte werken of studeren in de stille ruimte, groepswerken afwerken in het grote openleercentrum. Bij mooi weer kan je buiten genieten op een van de vele beschikbare picknickbanken, al dan niet onder de schaduwtent.

Een hongertje of zin in een snack? In ons studentenrestaurant kan je dagelijks terecht voor verse soep, diverse snacks, verse broodjes en verschillende opwarmmaaltijden. In de zomer kan je er ook genieten van een frisse salade. Frisdrank, een koek of een lekkere kop koffie vind je in een van de beschikbare automaten. Op verschillende plaatsen op de campus zijn eveneens waterfonteintjes voorzien.

De campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, heeft een ruime fietsenstalling en diverse parkeermogelijkheden (al dan niet betalend). Bekijk de mogelijkheden van vervoer en toegankelijkheid.

Vervoer & Toegankelijkheid

Plan je een bezoek aan onze campus? Bekijk alle mogelijkheden m.b.t. bereikbaarheid hieronder.

Met de fiets naar campus Genk?
Openvouwen
Met de trein naar campus Genk?
Openvouwen
Met de bus naar campus Genk?
Openvouwen
Met de auto naar campus Genk?
Openvouwen

Campussen in de buurt