Overslaan en naar de inhoud gaan

Ben jij gebeten door de sportmicrobe en wil je je studies combineren met een gezonde dosis sport? Dankzij het ruime sportaanbod van Studentensport Limburg zal je je geen moment vervelen.

Het sportaanbod kan je verkennen door de gloednieuwe sportapp van 'studentensport Limburg' te downloaden.  Via de sportapp kan je je digitale sportkaart aankopen voor 25 EUR per jaar,  dit bedrag is terug te vorderen bij je mutualiteit, na het downloaden van het betalingsbewijs in de app.

app_promo_flyer_a5_0.jpg

Via de app kan je inschrijven voor tal van activiteiten, en je kan er zelfs gratis mee gaan zwemmen en schaatsen.

Fitness

Als UCLL-student profiteer je van een speciaal voordeeltarief bij Basic-Fit Diepenbeek .

Op vertoon van je studentenkaart bekom je een jaarabonnement voor het bedrag van €180. Met dit abonnement kan je terecht in elke vestiging van Basic-Fit. Je aankoop dient wel te gebeuren in de Basic Fit van Diepenbeek.

 

COMPETITIES

studentensport vlaanderen

Verdedig de kleuren van UC Leuven-Limburg op diverse studentenkampioenschappen.

Wil je deel uit maken van de mannenploeg voetbal of vrouwenploeg zaalvoetbal of kan je onze kleuren verdedigen met een andere sportdiscipline? Neem dan contact op met sport.limburg [at] ucll.be.

 

Hasselt Studentenregatta

Jaarlijks strijden de roeiteams van de UC Leuven-Limburg, UHasselt en PXL, tegen elkaar om de grote beker van de Hasselt studentenregatta te bemachtigen. 

Ben jij een sportief en sociaal beestje dat niet vies is van een uitdaging, meld je dan vlug aan bij sport.limburg [at] ucll.be en wie weet word jij het nieuwe lid van het UCLL-roeiteam de Sharks.

 

Topsport en studies

Topsport en studies combineren, het kan. Informeer je over de voorwaarden waaraan je moet voldoen.