Overslaan en naar de inhoud gaan

Ben jij gebeten door de sportmicrobe en wil je je studies combineren met een gezonde dosis sport? Dankzij het ruime sportaanbod van Studentensport Limburg zal je je geen moment vervelen.

Met de studentensportkaart kan je bovendien voor slechts €20 per jaar genieten van tal van voordelen. Als klap op de vuurpijl wordt deze kaart gedeeltelijk of volledig terugbetaald door de mutualiteiten.

Fitness

Als UCLL-student profiteer je van een speciaal voordeeltarief bij Basic-Fit Diepenbeek alsook bij de fitness van Olympia Hasselt.

Basic Fit: Op vertoon van je studentenkaart bekom je een jaarabonnement voor het bedrag van €180 (€155 per jaar en €25 instapkost). Met dit abonnement kan je terecht in elke vestiging van Basic-Fit. Je aankoop dient wel te gebeuren in de Basic Fit, Diepenbeek.

Olympia Hasselt:  Er geldt een korting van 20% op een jaarabonnement, op vertoon van je studentenkaart. Studenten schrijven in voor 1 gratis kennismakingsles. Inschrijven gebeurt via sport.limburg@ucll.be (gevraagde gegevens: naam, school, student/personeel, emailadres).Deze gegevens worden doorgegeven aan Olympia. Olympia contacteert je dan en plant een afspraak in. Na de kennismakingsles kan de persoon zelf beslissen of ze een jaarabonnement nemen of niet.

Er zijn 2 soorten abonnementen: “focus” en “exclusive”. Focus: 1 sport naar keuze uit 4 sporten: fitness, squash, yoga, spinning. Exclusive: onbeperkt sporten - fitness, squash, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker.

 

JAARABONNEMENT

 

Focus

Exclusive

Normaal tarief

 €45/maand
 €540/jaar

 €55/maand
 €660/jaar

Studenten UCLL

 €36/maand

 

 

Stuvohuis
Campus Diepenbeek
Agoralaan gebouw B bus 1
3590 Diepenbeek
Tel. +32 011 180 180
e-mail sport.limburg@ucll.be

 

Competities

VSSF

Verdedig de kleuren van UC Leuven-Limburg op diverse studentenkampioenschappen.

Hasselt Studentenregatta

Jaarlijks strijden teams van 8 roeiers en een stuurvrouw van de UC Leuven-Limburg tegen teams van de UHasselt en PXL om de grote beker van de Hasselt Studentenregatta.

Ben jij een sportief en sociaal beestje dat niet vies is van een uitdaging, meld je dan vlug aan: sport.limburg@ucll.be.

Topsport en studies

Topsport en studies combineren, het kan. Informeer je over de voorwaarden waaraan je moet voldoen.