Onderzoeksvragen | UCLL

Het onderzoek aan de hogeschool is gericht op het ontwikkelen van toepassingen die onmiddellijk inzetbaar zijn in het werkveld. De hogeschool heeft haar innovatieve kennis gebundeld in acht expertisecentra. Die zetten samenwerkingen op met hun specifieke sectoren, genereren voortdurend nieuwe kennis in hun (internationale) onderzoeksprojecten én maken werk van een actueel navormings- en dienstverleningsaanbod. 

De projecten worden gefinancierd via verschillende subsidiekanalen, van regionaal tot internationaal. Ook uw bedrijf, organisatie of instelling kan aan dergelijke (internationale) projecten participeren als partner in ontwikkeling of om resultaten te testen.

Met een specifieke vraag eigen aan uw bedrijf of organisatie kan u eveneens bij onze 8 expertisecentra terecht. Als hogeschool bieden we verschillende interessante formules aan: van het uitvoeren van projecten met studenten tot het inzetten van combi’s van interne en externe specialisten. Samen met u gaan we op zoek naar financiële ondersteuning.

Deze samenwerking met UCLL Research & Expertise levert ons beiden een win op. U hebt een adequaat antwoord op uw onderzoeksvraag en onze opleiding, onze studenten en docenten, zijn een onschatbare ervaring rijker, een waardevolle aanvulling voor het onderwijs.

Contacteer onze expertisecentra