Bereik onze studenten | UCLL

Op zoek naar talent met een bachelor- of graduaatsdiploma? Hieronder alvast enkele manieren om onze studenten te bereiken.

  • Registreer uw bedrijf op onze UCLL- jobmodule! Hier kan u het hele jaar door vacatures plaatsen en onze studenten en alumni permanent bereiken.
  • In Limburg participeren onze studenten aan een uniek matchingplatform van VKW, VDAB, en Provincie Limburg. Het platform koppelt op basis van profielen talentvolle jongeren aan de juiste bedrijven en vergroot de matchingkans. Meer info: via deze webpagina of mail naar raf.sluismans@vkwlimburg.be.
  • Heeft u concrete aanbiedingen voor werksessies met bepaalde groepen studenten (denk aan de workshops,…) of een eigen online (job)event dat u bekend wil maken bij een specifieke groep? Contacteer dan de opleidingsverantwoordelijke(n) van de opleiding waar uw gezochte profiel te vinden is.

Student zoekt job

Ben je op zoek naar een job? Wij sommen alvast enkele opties op om je op weg te helpen! Ga ervoor en leg contacten met dat werkveld dat op zoek is naar nieuwe talenten die matchen met hun jobprofielen:

  • Neem regelmatig een kijkje op onze UCLL-jobmodule! Hier plaatsen bedrijven het hele jaar door vacatures. Wie weet zit jouw droomjob hier wel tussen? 
     
  • Interesse in een job in de Limburgse regio? Sinds  enkele jaren werken we samen met Meet The Youngsters (https://www.meettheyoungsters.be/), een platform dat studenten/afgestudeerden koppelt aan bedrijven en dit op basis van een profielbeschrijving van beiden. Nadat je op dit platform een profiel hebt aangemaakt, zal je dus gekoppeld worden aan bedrijven met vacatures die voor jou interessant zijn.
  • Indien je toch graag deel wil nemen aan een virtuele jobbeurs, kan je zeker eens gaan kijken op de volgende website: