Overslaan en naar de inhoud gaan

Mia Dickmans is maatschappelijk werkster, supervisor en presentiewerker.  Zij volgde een opleiding bij Stichting Presentie in Utrecht en is gecertificeerd presentiewerker. Mia is tevens lid van de Stichting presentie Utrecht en verbonden aan de Hogeschool UC Leuven-Limburg als lector presentie bij de permanente vormingen.

Sofie Van Pelt is al geruime tijd verbonden aan de Hogeschool UC Leuven-Limburg.  Zij doceert o.m. Frans en Intercultureel Werken.  Zij was tevens projectleider van het OOF-project SoLangue en publiceerde in dit kader het boek “Empathisch Frans voor hulp- en dienstverleners” (Acco, 2016).

> Vorming en coaching kunnen in jouw organisatie en op maat van jouw organisatie worden gegeven.  Mail naar pv-ssh@ucll.be om info op te vragen voor een in-company vorming/coaching.

++++++++++

Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele stress en burn-out coach. Doorheen zijn loopbaan binnen de zorgsector raakte hij geboeid door menselijke gedragingen. Hij ondersteunt in zijn praktijk en in diverse organisaties mensen met stress en burn-outklachten.
Hij is tevens docent aan de University Colleges Leuven-Limburg en traint leidinggevenden en groepen in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden zowel in profit  als in non-profit organisaties.
Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

> Vorming en coaching kunnen in jouw organisatie en op maat van jouw organisatie worden gegeven.  Mail naar quadri.ortho@ucll.be om info op te vragen voor een in-company vorming/coaching.